Na reddicie znalazłem ciekawszą tabelkę z porównaniem modeli - poniżej link do samego arkusza i wątku na reddit. W późniejszym czasie tabela ma zostać uzupełniona o wyniki benchmarków i resztę danych obecnie niedostępnych, także fajne źródło wiedzy w pigułce się zapowiada
Tabela z porównaniem modeli
Wątek na reddit
To jest kwestia tylko tego, ile wyostrzenia zaaplikowali twórcy gry i nie ma nic wspólnego z jakąś rzekomą słabością DLSS 2/3 względem FSR 2 od strony ostrości.
Od zakończenia GoT raczej słabo jej idzie. Dostała rolę za grubą kasę to wiadomo że nie zrezygnuje. To być albo nie być dla niej. Ona nie jest tutaj w żaden sposób winna.
Jak już pisałem winni są twórcy i producenci tego widowiska.
Na tym nowym presecie 310.5 E, jest 69, spadek jakies pół FPS wzgledem wczesniejszych 310.4 Generalnie gra chodzi dobrze, vramu, starcza. A jeżeli chodzi o twoje OC, to nie wiem Mozesz dac +3000mhz na memkach i zobaczyc temperatury, jak mocno nie wzrastaja to powinno byc dobrze. Ja ostatnio wymieniłem pady na paste(ponoc jedna z lepszych) fehonda i temperatura obnizyla sie o okolo 4C na pamieciach, wymienilem tez oczywiscie PTMa. Ogólnie to jest najtanszy upgread dosc szybki i daje całkiem niezłe rezultaty.
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez bokiel,
7 reakcji
Pokaż odpowiedź