Na reddicie znalazłem ciekawszą tabelkę z porównaniem modeli - poniżej link do samego arkusza i wątku na reddit. W późniejszym czasie tabela ma zostać uzupełniona o wyniki benchmarków i resztę danych obecnie niedostępnych, także fajne źródło wiedzy w pigułce się zapowiada
Tabela z porównaniem modeli
Wątek na reddit
Witam. Nadpisałem dzisiaj Windowsa na stary system, bo miałem problemy z WU i po oczyszczaniu dysku systemowego, w "mój komputer" pozostał folder Windows.old, którego nie potrafię usunąć.
Poproszę o pomoc.
Teraz to jeszcze zaczynają wprowadzać "Age Checki" np. na Discordzie. Nie wiem po co, skoro i tak łatwo da się to oszukać i za kilka lat portale będą rekomendować członków z jakimi się poznać na podstawie wieku, więc jak dojdzie do takiego kierunku to będzie coraz gorzej.
Ale mnie wku... takie coś. Szukam heco i mi 10 ogłoszeń jamo wyskakuję, bo gość nasrał zdublował i wszystkie marki wypisał, jakie znał. Za takie coś ban powinien być imo.
Od wyborów Nawrockiego mam głęboko Solidarność społeczną Nawet powiem więcej, chcę żeby reszcie było gorzej. Jeśli 50% państwa głosuje podobnie to co mnie to obchodzi? Oko za oko.
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez bokiel,
7 reakcji
Pokaż odpowiedź