Skocz do zawartości

RX 90xx (RDNA 4) - wątek zbiorczy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

No nijak się nie składa :E Kurier ebnął kartą z busa na trawnik (żeby to choć za ogrodzenie a tu przed przy samej drodze) i odjechał...dobrze że żona wyszła i w ogóle zauważyła paczkę :/ 

Pieprzyć, zostawiam...wyląduje w kompie młodego za miesiąc lub dwa.

Ważne że nówka :EIMG_20250924_150544858_AE.jpg

IMG_20250924_150536806_AE.jpg

Edytowane przez Krzysiak
  • Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano
10 minut temu, Krzysiak napisał(a):

No nijak się nie składa :E Kurier ebnął kartą z busa na trawnik (żeby to choć za ogrodzenie a tu przed przy samej drodze) i odjechał...dobrze że żona wyszła i w ogóle zauważyła paczkę :/ 

Ważne że nówka :EIMG_20250924_150544858_AE.jpg

IMG_20250924_150536806_AE.jpg

Może też czyta forum?:D

• Haha 2
Opublikowano

@Send1Nmiałem wtedy na testy innego ripera i było ok, więc to była faktycznie wada mojej sztuki. 

Na testy nie mam czasu niestety...może w niedzielę. Weszło ocieplanie domu, przez to co drugi dzień w robocie od rana do wieczora a co drugi na rusztowaniu :E 

Opublikowano (edytowane)

To lepiej żebyś zdążył to przetestować przez te 2 tygodnie bo nie takie jajca już miały miejsce, nawet z ostatniego tygodnia na tym forum jak chłop kupił dwa nowe zasilacze seasonic'a i oba były wadliwe :E;)

Edytowane przez Send1N
  • Sad 1
Opublikowano (edytowane)

Pamiętam jak kupowałem tą kartę lata temu: KLIK i trzy sztuki z rzędu wysypywały się pod obciążeniem po paru minutach. Czwartej już nie miałem cierpliwości sprawdzać (możliwe, że sklep również) i poprosiłem o zwrot gotówki :E

Edytowane przez Pawelek6
  • Haha 1
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

@Send1Nstąd uważam, że zakończenie RMA udane, bo przynajmniej nie przygrali w ciula że karta dobra.

No i dostałem nówkę z liczoną gwarancją od wczoraj a nie jakiegoś rupiecia po serwisie czy po zwrocie.

Edytowane przez Krzysiak
  • Like 1
Opublikowano
3 godziny temu, Krzysiak napisał(a):

Ważne że nówka :E

Jednak trochę szkoda - miesiąc bujania, to by człowiek coś na tym ugrał.
Mnie by ręce nie świeżbiły, tylko raz, że nie dopakowałbym, to jeszcze bym odesłał jak najszybciej.
A przy paczce nie było pobrania ani deklaracji wartości zapewne, stąd kurier potraktował jak "byle co".

Opublikowano

W CS2 globalnie posypały się bany za AMD Anti-Lag 2 (na szczęście miałem wtedy RX 5700XT który obsługiwał tylko zwykłego Anti-Laga).
Tutaj ich nowy FSR plus jeszcze third-party software w postaci Optiscalera? To już chyba lepiej napisać maila do Valve z prośbą o VAC bana xD
Obstawiam, że w innych tytułach multi podobna historia... 

Opublikowano

@tomcug A jakie wersje? Ja osobiście od bardzo dawna nie miałem karty ASUSa ale z tego czytam na forum częste komentarze użytkowników, to Ci posiadający wysokie serie (Astral/TUF/ROG itd.) narzekają notorycznie na głośne cewki, a Ci co mają budżetowe Duale i Prime nie narzekają. Gdzie tu sprawiedliwość :Crash: