Na reddicie znalazłem ciekawszą tabelkę z porównaniem modeli - poniżej link do samego arkusza i wątku na reddit. W późniejszym czasie tabela ma zostać uzupełniona o wyniki benchmarków i resztę danych obecnie niedostępnych, także fajne źródło wiedzy w pigułce się zapowiada
Tabela z porównaniem modeli
Wątek na reddit
Cześć.
Zastanawiam się nad zmianą monitora.
Sprzęt i gry w które gram z reguły działają w 160 fps (Warzone, BF6).
Od kiedy pojawiła się recenzja na labie monitora ASUS PG279Q to na nim jadę. Wtedy był topowym monitorem. I zastanawiam się, czy opłaca się przesiadać na Gigabyte MO27Q28G ?
Czasami mam wrażenie, że podczas szybkich ruchów, w miejscach gdzie na mapie jest dużo/gęsto obiektów, przeciwnik gdzieś mi ginie.
30 rat zero i 1 płatna w kwietniu
Łukasz style
Czyli jak mam to zrobić? karta przyjedzie wyjąć z pudła w foli na szafkę żeby się "grzała" a potem jak to wyciągać żeby nie jebło w kompie?
Jeszcze nie wiem czy sam to ogarnę czy ziomek w serwisie bo muszę dać mu kompa do gruntownego czyszczenia w środku + pasta na procu do tego powiem mu żeby potestował mojego 3060 pod obciążeniem bo nie wiem czy nie zdycha a nie chcę komuś rozjebanej karty sprzedać
kwestia tego czy będę miał wolne w pon i czy on bedzie.
Zacznijmy od tego że w tym korku z całą pewnością było kilka jak nie kilkanaście elektryków. I gdyby faktycznie zabrakło im prądu to media by już szczekały na cały regulator, a najwięcej prawicowe popłuczyny. Czyli nic takiego się nie wydarzyło. Z tego co wiem to na godzinę ogrzewania potrzeba 800Wh do 1.2 KWh.
Czyli mogliby stać tam lekko 12h Bez emisji żadnych spalin.
Ciekawostka: LG 32GX870A podobno jest bezwentylatorowy. Zadałem pytanie na stronie LG:
i oto odpowiedź:
Biorąc pod uwagę, że ma możliwość sprzętowej kalibracji, to nic tylko kupować.
https://www.lg.com/us/monitors/lg-32gx870a-b-gaming-monitor
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez bokiel,
7 reakcji
Pokaż odpowiedź