Na reddicie znalazłem ciekawszą tabelkę z porównaniem modeli - poniżej link do samego arkusza i wątku na reddit. W późniejszym czasie tabela ma zostać uzupełniona o wyniki benchmarków i resztę danych obecnie niedostępnych, także fajne źródło wiedzy w pigułce się zapowiada
Tabela z porównaniem modeli
Wątek na reddit
Każdy wydaje siano wedle własnego uznania, zresztą tak samo jest z jego pozyskiwaniem. Inna sprawa że ludzie wydają co roku 3 cyfrowe sumy na auto bez gwarancji bo poprzednie im się znudziło albo coś nowego wpadło w oko, nie mówiąc o innych głupotach życia codziennego Natomiast co do gromadzenia kapitału najlepiej sprawdza się ciągły obót aktywami więc mając jakiś większy kapitał można te kilka-kilkanaście koła pyknąć stosunkowo szybko stricte pod zakup kolejnej zabawki np. pod zakup GPU chociażby
Być może, ale ponownie, to by oznaczało że USA jest przed Ukrainą jeśli chodzi o drony, a to USA stara się dostać do ukraińskich dronów a nie na odwrót. Bateria, wytworzenie fali dźwiękowej wymaga ogromnej ilości mocy. Po prostu jakoś tego nie widzę w żadnym scenariuszu.
Rynek już zwalnia wiec chcąc nie chcąc tak właśnie będzie
Nie bez powodu gry które są w topce sprzedażowej zazwyczaj można odpalić na ziemniaku, a ścierwa optymalizacyjne bardzo szybko trafiają w zapomnienie
Dla zwykłego gracza wystarczy karta pokroju 4070/5070 i nawet to na wyrost.
Mnie nie liczcie, ja patrze tylko na grafikę
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez bokiel,
7 reakcji
Pokaż odpowiedź