Na reddicie znalazłem ciekawszą tabelkę z porównaniem modeli - poniżej link do samego arkusza i wątku na reddit. W późniejszym czasie tabela ma zostać uzupełniona o wyniki benchmarków i resztę danych obecnie niedostępnych, także fajne źródło wiedzy w pigułce się zapowiada
Tabela z porównaniem modeli
Wątek na reddit
Mam wystarczajaca zabwe z q2 zeby nie wymieniac na q3. Przypomne, ze zajrzalem tu tylko po kabel Ani razu nie narzekalem na nic innego jak tylko na to.
Tak FOV to porazka dla mnie w googlach. Gier ktore mnie interesuja tez jak na lekarstwo ale jest fajne cos innego jak juz jestem zmeczony ogrywaniem tasiemcow typu KDC.
Pokombinuje jeszcze z routerem i moze ten powerbank ale mysle ze na razie tez kabel ogarnie to o co mi chodzilo.
Do kompa mam monitor 34" i zeby miec imerssje to siedze od nie jakies 40cm pi razy drzwi, prawie caly obraz to monitor jak macham okiem i jest nawet czasami lepiej niz ten VR przez ten FoV wlasnie.
Świeża sprawa z tym prezesem. Wzięli na CEO typa, co kiedyś pracował w EA i odpowiadał za sportówki, f2p i inne mobilki. Ostatnio przez kilka lat pracował dla portali internetowych zajmujących się sportem.
A sam Control Resonant? Noooo, ze mną nie rezonuje.
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez bokiel,
7 reakcji
Pokaż odpowiedź