RX 90xx (RDNA 4) - wątek zbiorczy
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Barosz · Opublikowano
OP15 T już zapowiedzieli w Chinach. Póki co brak info o wersji global. Jeżeli ten smartfon nie wyjdzie w Europie to nie wiem co zrobię, pokrywam wielkie nadzieje w nim. -
Przez Vulc · Opublikowano
Niestety mam podobne wrażenie, od pierwszych materiałów nie podoba mi się kierunek w którym ta gra zmierza. Na pewno będą tutaj obecne elementy świetnego uniwersum, łączącego Control i AW, ale widać większy nacisk na walkę. Jakby produkcji z tego rodzaju mechanikami brakowało na rynku... Szkoda, choć wypada też poczekać do premiery. Remedy dla mnie to przede wszystkim storytellers. Alan Wake, mimo gameplayowych ułomności, dostarczył bardzo mięsisty wątek fabularny, utrzymany w stylu klasycznych opowieści grozy, z elementami thrillera, psychologicznymi rokzminami i zabawą w detektywa, rozwiniętą w drugiej części. Narracja głównego bohatera okazała się strzałem w dziesiątkę, tak jak choćby podział na epizody w serialowym stylu, z cliffhangerem na końcu i podsumowaniem na początku nowego epizodu. Dwójka dodała coś od siebie, rozszerzając całość o dodatkową postać, ale nadal zachowując ten mroczny, Kingowski klimat, świetnie balansowany przez wstawki humorystyczne, choćby w postaci absurdalnych reklam braci Koskela. To nie jest coś, co spotyka się codziennie w branży wypełnionej po brzegi wtórnością, rimejkami, remasterami czy produkcjami, które próbują nieudolnie naśladować inne. -
Przez ptys · Opublikowano
pojawił się kolejny osobnik tym razem z Kijowa, dla ciebie też mam ciekawe wiadomości: kilka dni temu w okolicach Poznania niedoszły nawalony 20 letni poborowy rozjechał Polaka a że były przy trasie kamery to dość szybko szczura wytropili, tyle faktów za to ciekawe informacje pojawiły się na poznańskim portalu informacyjnym, pierwsze info że wypadek i trwają poszukiwania, drugie że złapany był pijany i obywatel Polski ale pech dla nich bo poszedł wyciek informacji z źródła i jak ich ludzie zaczęli w komentarzach gnoić to zrobili sprostowanie (ale co się moderacja narobiła przy usuwaniu komentarzy to się narobiła)
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez bokiel,
7 reakcji
Pokaż odpowiedź