RX 90xx (RDNA 4) - wątek zbiorczy
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez sideband · Opublikowano
Co tu się bawić wrzucić witaminki i po problemie Tym bardziej, że Starforce to patologia od kwadratu. https://github.com/nckstwrt/SafeDiscLoader2 https://github.com/nckstwrt/SecuROMLoader -
Przez hubio · Opublikowano
@Zas mam jedną zasadę: nic nie robię po zmianie mieszkania. Wszystko najmniejszym kosztem. Mam takie przeświadczenie, że całe to urządzanie mieszkań to trochę zabawa w simsy dla kobiet, które to kochają, a faceci remontują A ponieważ jestem sam to... Wiadomo - musi być ładnie i czysto i nie kapać z sufitu i to wszystko. W poprzednim mieszkaniu jedynie kupiłem meble kuchenne (gotowe z Castoramy) a teraz je przeniosłem do nowego mieszkania. Jako, że mi się w nowym nie podobał kolor starych, zniszczonych paneli kupiłem najtańszą, cienką, ciemną wykładzinę podłogową w Castoramie na chyba 19zł za m2 czy jakoś tak i położyłem w pokojach (nawet bez przyklejania). Za drobne naprawy + przeniesienie oświetlenia, podłączenie mebli kuchennych, lekkie podmalowanie itp zapłaciłem człowiekowi, którego mamy jako rodzina 600zł. To wszystko. To co mogłem sam typu wymiana baterii łazienkowej (kupiłem za 60zł i zamontowałem sam) itp to sam koszt materiałów. Nawet rolety przeniosłem z poprzedniego mieszkania i założył mi na nowym ten facet od 600zł. A i ponieważ były gołębie w tym nowym za 680zł założyłem siatkę na balkonie. I to wszystko. Kasę wolę przeznaczyć na to czym się jaram. A i powiem, że tak sobie to mieszkanie urządziłem, że się w nim bardzo dobrze czuję. Nie rozumiem do końca osób co wszystko zmieniają, kują podłogi itp. Tzn rozumiem jak dziewczyna albo żona chce (co jest w 99% przypadków) ale nie jak samemu się decyduje. Oczywiście jest też kwestia pieniędzy których mi po prostu szkoda na takie sprawy. -
Przez Lameismyname · Opublikowano
Ramu nie brakuje ale ceny nadmuchane w kosmos. -
Przez musichunter1x · Opublikowano
Rosyjska armia w coraz większej desperacji -
Przez Slayer · Opublikowano
Teraz auto apply oils jest już normalnie z poziomu menu dostępne, nie trzeba wgrywać moda
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez bokiel,
7 reakcji
Pokaż odpowiedź