Intel Arrow Lake / Lunar Lake / Panther Lake - 15 generacja
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Qrdello · Opublikowano
A dlaczego dodałeś jazdę w zabudowanym? Rozwijasz rozmowę to dodaję kontrargumenty. To ty nie nawiązałeś poprawnie do mojego wpisu. Napisałem tam chyba wyraźnie i się przyczyni tą prędkością do spowodowania.... To ma być przede wszystkim odstraszacz, bo nie wyobrażam sobie sytuacji gdzie policjant zatrzymuje kogoś jadącego 60-70km/h i posądza go o spowodowanie katastrofy w ruchu lądowym. To ma być warunkowość. Prędkość+kolizja z uszczerbkiem lub śmiercią i wtedy kwalifikacja na morderstwo. A nie automat. Jeżeli w twoim świecie można popierdalać przez miasto z prędkością zbliżoną do prędkości dróg pozamiejskich bezkarnie, to raczej nie mamy o czym rozmawiać. Takie właśnie podejście daje amunicję mordercom drogowym rozjeżdżającym bogu ducha winnych ludzi na drodze i śmiejącym się później w sądzie. Co do kierownika - podałem przykład na podparcie tezy, że gro dróg w PL ma niedopasowane ograniczenia i tam trzeba dokonać rewizji, podnieść lub obniżyć granicę. Natomiast są też przypadki naciągactwa ze strony policji i łapanek, szczególnie w miejscach gdzie ograniczenia są tymczasowe i celowo nieusuwane po zakończeniu np. odbioru drogi. I temat jest prosty. Popełniający takie tragedie to prostaki najwyższych lotów. Słoma z butów wystaje na każdym kroku. Takim tłukom trzeba 0-1 przepisów. -
Przez Dresiq · Opublikowano
Dobrze że spytałem, bo obstaawiałem że 1100zł to jest max. Też mam zwykłą trójke 128gb, poprawiony model. Dostałem drugi bo jak update uceglił mój egzemplarz. -
Przez 209458 · Opublikowano
Z puszkami to nie jestem pewien. Np. ostatnio wziąłem sobie małą colę na podróż, 250 ml. Jak bym chciał w butelce to bym musiał kupić pół litra przynajmniej. A ogólnie to wiadomo, najlepiej gotować samemu z nieprzetworzonych i nisko przetworzonych produktów kupowanych luzem. Tylko gdzie tu jeszcze czas na życie -
Przez Pentium D · Opublikowano
No serio coś jest zrypane Przeniosłem grę na inny ssd, avg i 1% ciut wyższe, ale nadal stutter taki aż oczy bolą. Teraz zobaczę ten RAM z trefi na auto. -
Przez Sidr · Opublikowano
Też za 1900 kupowałem. Też u mnie leży i sbiera kurz. A do tego bardzo nie podoba mi się polityka Mety. Zastanawiam się za ile to mogę sprzedać. Q3 bez S. (lol) Mam też te dodadtkowe mocowanie do głowy z zapasowym aku - Bobo coś w nazwie. Różne dodatkowe silikonowe wkładki. Za ile to można sprzedać? Tak nie po taniości. Drugie pytanie do entuzjastów tematu. Warto się interesować tymi goglami Stima? Tam będzie podobny do Mety ekosystem z róznymi darmowymi filmikami i programami?
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi