Transformacja energetyczna - OZE / fuzja jądrowa / paliwa kopalne / CO2 / ceny energii / elektromobilność
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez AndrzejTrg · Opublikowano
Jaką grę? Tylko że to już jest outlet, z jakiegoś powodu ktoś zwrócił, czy cewki grały symfonię, czy wentylatory startowały jak odrzutowiec tego nie wiemy Choć może być też tak że ktoś nie potrafił ogarnąć radka i go zwrócił. -
Wsumie mogli by streścić te klasyki co tu Panowie wymienili jak zrobili z DB czy właśnie Tsubasą, bo jak piłka leciała 3 odcinki i dopiero na drugi dzień był finał to te oczekiwanie denerwowało. Gdzieś kiedyś jako dowód na okrągłość ziemi właśnie wkleiłem lot piłki z Tsubasy... byście widzieli płaskoziemców Było dzieciństwo, mimo że posiadałem kompa już wtedy, to mało co grałem, czas w domu to był tylko na śniadanie, obiad i kolację, no i sen -
Przez Send1N · Opublikowano
@musichunter1x teoretycznie tak ale F12 to też badziew porównaniu do p12 max, głośne się robią przy dość niskich obrotach z resztą jak sam zauważyłeś, P12/14 wcale nie będą gorsze do mieszania powietrza w budzie niż F, miałem okazję posłuchać F12 montując go do zasilacza i po paru godzinach poleciał na zwrot Dokładnie, na chłodnicy cichutkie, na ssaniu cichutkie Myślę że warto w tym temacie umieścić te dwa filmy: - 120mm -140mm Skoro to główny temat to niech będą widoczne bo są bardzo przydatne, można na spokojnie sobie sprawdzić i posłuchać jak dany wentylator zachowuje się w push i pull / przed i za przeszkodą (zaspoileruje: arctic i sickleflow na radiatorach wymiatają jeżeli chodzi o dźwięk szczególnie w pull, maxów które wypadają jeszcze lepiej tutaj brakuje więc można sobie wyobrazić ) -
Przez lukadd · Opublikowano
Powstało z patologi dla patologii -
Ja się tak zastanawiam kto jest większą patologią, Ci co tam walczą czy Ci to oglądają PPV, nie wspominając o tych którzy to oglądają siedząc na hali...
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi