Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
28 minut temu, Winter napisał(a):

Nigdzie nie pisałem, że wierzę w co mówi. Natomiast wierzę, że jest lepszym wyborem niż jakikolwiek Demokrata. I skończ te brednie o populiźmie.

Nie napisałeś wprost, że wierzysz, ale:

(i) posługujesz się jego retoryką

(ii) powtarzasz jaki ma plan, czyt. wierzysz w jego plan

Tak, wierzysz w populizm. Uwierzyłeś w Trumpa, w innym wątku w konfederackie brednie. A nawet w to, że Zandberg jest komunistą, gdzie już nawet cień argumentu Ci nie został (swoją drogą honorowe byłoby przyznanie się do błędu). Ot, populizmy - nie weryfikujesz informacji, tylko od razu po tym jak ktoś wrzucił durny pust Zajączkowskiej to już go skomentowałeś, bo Ci przypasował. 

14 minut temu, Cappucino napisał(a):

Na jednej stronie chyba...

W temacie wojny mało piszę, bo na militariach się nie znam. To fajne podejście - nie pisać o tym na czym się nie człowiek nie zna. Polecam, spróbuj. :) 

14 minut temu, Cappucino napisał(a):

Półtora tysiąca postów w dwa miesiące, to muszą być same "mądrości".:lol2:. Życia prywatnego pewno nie ma.

Och, och. Wiesz, jak ktoś ma coś w głowie to posty pisze szybko, a nie duka 50 znaków w 5 minut :) 

P.S. Widzę, że dalej boli. To dobrze :) 

Edytowane przez GordonLameman
Opublikowano

Jakóbik, a kto płaci za ten gaz dla ruskiej przybudówki, ty pożal się boże "specjalisto"?

Opublikowano

Kto pamięta jeszcze te wszystkie bzdury, które się odbywały w ostatnim roku? Kongresy Odbudowy Ukrainy. Dyskusje kto będzie co odbudowywał i nie chodziło tu o kamienice we Lwowie. Rozmowy pokojowe bez Rosji. Trochę słabo z tamtymi inicjatywami. Łyso?

• Like 1
Opublikowano
7 minut temu, adashi napisał(a):

Kto pamięta jeszcze te wszystkie bzdury, które się odbywały w ostatnim roku? Kongresy Odbudowy Ukrainy. Dyskusje kto będzie co odbudowywał i nie chodziło tu o kamienice we Lwowie. Rozmowy pokojowe bez Rosji. Trochę słabo z tamtymi inicjatywami. Łyso?

Zełenski podpisał ustawę zakazującą negocjacji z Rosją, a teraz płacze, że Rosja nie chce negocjować. :E

Strasznie mnie ten koleś irytuje.

Opublikowano

Za duże obciążenie dla niego. Raczej dla każdego byłoby za duże. Musi przyjść ktoś nowy, kto podejmie próbę uratowania jakiegoś Kadłubka. Zełeński prawdopodobnie doprowadzi do całkowitej kapitulacji.

Opublikowano (edytowane)
7 godzin temu, Winter napisał(a):

Nigdzie nie pisałem, że wierzę w co mówi.

Ciekawe jaki masz algorytm wierzenia. 

Jeśli coś zapowiada Trump, to wierzysz, że tak będzie i eksperci się nie znają, ale jeśli to się nie sprawdzi, to jednak nie wierzyłeś? Bo tak to wygląda po Twoich postach ;) 

Edytowane przez MaxaM
  • Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano
24 minuty temu, MaxaM napisał(a):

Ciekawe jaki masz algorytm wierzenia. 

Jeśli coś zapowiada Trump, to wierzysz, że tak będzie i eksperci się nie znają, ale jeśli to się nie sprawdzi, to jednak nie wierzyłeś? Bo tak to wygląda po Twoich postach ;) 

Jak na razie wszystko co zapowiadał spełnia. 

Opublikowano
3 minuty temu, GordonLameman napisał(a):

A kiedy skończył wojnę na Ukrainie?

Jest w trakcie. Kwestia kilku miesięcy. Wynik się Ukrainie nie spodoba.

Opublikowano
3 minuty temu, GordonLameman napisał(a):

No nie. Miał skończyć w jeden dzień. Tak powiedział, prawda? 

Spokojnie, doczekasz się.

Opublikowano
1 minutę temu, Winter napisał(a):

Przecież termin mu minął…

Trump obiecał zakończyć w 24h, ale tego nie zrobił i nie masz z tym problemu. Nie nazwiesz go kłamcą :rotfl2:

Ale 100 konkretów na 100 dni to już Tusk jest kłamcą. Jakbym Ci napisał „spokojnie doczekasz się” to byś mnie wyśmiał.

Czemu traktujesz tych polityków różnie?

Dla mnie obaj są kłamcami. 

• Upvote 2
Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, Winter napisał(a):

No pewnie, że się doczekamy. Nie trzeba Trumpa aby wiedzieć, że KIEDYŚ skończy się wojna ;) 

Na razie z jednego dnia zrobił się etap, gdzie bliskie otoczenie Trumpa mówi, że nie mają pomysłu jak zakończyć wojnę i nie należy oczekiwać jej zakończenia przez najbliższe pół roku. 

Ogółem jeśli spojrzeć na to co obiecuje, to już można stwierdzić jak dużym jest kłamcą. Chociażby wystarczy popatrzeć na obecnie gorący temat ceł. Zmieniał zdanie już z 5 razy w ciągu ostatnich 2 tygodni. Trumpshrodigen, czy coś zrobi czy nie zrobi, to jednocześnie spełnił obietnicę i okłamał :D 

Nie wspominając, że za poprzedniej jego kadencji ogłosił umowę handlową z Kanadą i Meksykiem jako ogromny sukces ;) 

Edytowane przez MaxaM
  • Upvote 2
Opublikowano
8 minut temu, GordonLameman napisał(a):

Przecież termin mu minął…

Trump obiecał zakończyć w 24h, ale tego nie zrobił i nie masz z tym problemu. Nie nazwiesz go kłamcą :rotfl2:

Ale 100 konkretów na 100 dni to już Tusk jest kłamcą. Jakbym Ci napisał „spokojnie doczekasz się” to byś mnie wyśmiał.

Czemu traktujesz tych polityków różnie?

Trump przynajmniej działa w interesie USA. O Tusku działającym dla dobra Polski nie mogę napisać, bo zamiast rządzić to prowadzi wojenkę na Twitterze.

Opublikowano
4 minuty temu, Winter napisał(a):

Trump przynajmniej działa w interesie USA.

Miał zawalczyć z inflacją, a zafundował Amerykanom podwyżki cen produktów importowanych o co najmniej 25% :E 

BARDZO w interesie USA :E 

4 minuty temu, Winter napisał(a):

O Tusku działającym dla dobra Polski nie mogę napisać, bo zamiast rządzić to prowadzi wojenkę na Twitterze.

A, czyli znowu puste gadanie, nie masz zielonego pojęcia. Kolejny raz. 

Opublikowano
5 minut temu, Winter napisał(a):

Trump przynajmniej działa w interesie USA. O Tusku działającym dla dobra Polski nie mogę napisać, bo zamiast rządzić to prowadzi wojenkę na Twitterze.

Nie

Nakłada wyższe cła na dotychczasowych sojuszników niż na Chiny. W ramach walki z inflacja zapewnia Amerykanom wyższe ceny. Dobrali się z Muskiem: błazen i faszysta.

• Upvote 3
Opublikowano

Nie wiem, czy zauważyliście, że wymusił na Netanhaju rozejm w Gazie.

Opublikowano
Teraz, Winter napisał(a):

Nie wiem, czy zauważyliście, że wymusił na Netanhaju rozejm w Gazie.

A co to ma wspólnego z innymi obietnicami?

Tusk też część spełnił, a jednak nie ma to wpływu na twoje zdanie o nim.

stosujesz różne standardy dla różnych osób i w dodatku wierzysz w tani, tępy populizm.

Dlatego wierzysz w brednie Trumpa, dałeś się nabrać na bzdury Zajączkowskiej i nazywas Zandberga komunista. A to tylko bzdury z dzisiaj :rotfl:

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
29 minut temu, GordonLameman napisał(a):

A dla mnie Tusk znacznie wyżej stroi niż Trump :) 

Tusk przynajmniej coś spełnia zapowiedzianego, coś po prostu niespełna, ale przynajmniej trzyma linię. 

Za to Trump zmienia obietnice jak piłeczki golfowe. Ciężko się połapać co jutro będzie planować. Nieprzewidywalność jest jedną z najgorszych cech.

Edytowane przez MaxaM
Opublikowano
15 minut temu, Winter napisał(a):

Dobrze piszesz. Dam ci rade, dawaj ignora skrajnie lewicowym tlumokom. Szkoda amortyzacji klawiatury na dyskusje

Opublikowano
2 minuty temu, Roman_PCMR napisał(a):

Dobrze piszesz. Dam ci rade, dawaj ignora skrajnie lewicowym tlumokom. Szkoda amortyzacji klawiatury na dyskusje

No chyba będę musiał, bo zrobiło się tutaj towarzystwo wzajemnej adoracji :E 

Opublikowano
1 minutę temu, MaxaM napisał(a):

A dla mnie Tusk znacznie wyżej stroi niż Trump :) 

Tusk przynajmniej coś spełnia zapowiedzianego, coś po prostu niespełna, ale przynajmniej trzyma linię. 

Za to Trump zmienia obietnice jak piłeczki golfowe. Ciężko się połapać co jutro będzie planować.

BEz przesady. Trump całkiem sporo z tego co obiecał - spełnił. Pomijam czy to miało sens.

Teraz, Roman_PCMR napisał(a):

:rotfl2:

Biedny Romuś, dalej boi się dyskutować :) 

Teraz, Winter napisał(a):

No chyba będę musiał, bo zrobiło się tutaj towarzystwo wzajemnej adoracji :E 

No,  napisz jeszcze że ja też jestem komuchem, a Trump jest kompetentnym biznesmenem :rotfl2:

Czemu nie sprawdzasz informacji zanim je przyswoisz?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...