A czy ktoś tutaj faktycznie korzysta z najmu i ma jakieś doświadczenia w tej kwestii?
Naczytałem się sporo, że potrafią przy zdawaniu auta doczepić się każdej ryski, nawet takiej która nie powstaje do końca z winy użytkownika (odpryski kamieni, itp). I koniec końców przy zdawaniu auta doliczają kosmiczne opłaty. Jak jest w praktyce?
Sam rozważałem najem dla siebie w przyszłości, bo w sumie licząc koszt AC + koszty wszystkich serwisów, to jednak ten najem może nie wychodzić aż tak źle, a jest pewnie i wygodniejszy. Tylko właśnie zastanawia mnie ta kwestia opłat końcowych przy zdawaniu auta.
To musisz mieć pecha żeby trafić QD z bandingiem. Miałem model tylko ten bez DP 2.1 to matryca była niemal idealna. Na MSI ciutke gorzej, ale to kwestia sztuki.
Pal licho to RT ale w HDR czern slaba, a jak przelaczylem na SDR to mowie wtf
Nie ma szczegolow ani czerni, tonacja nie ma u nic do rzeczy bo gra jest zepsuta pod tym katem. Mozna miec jednoczesnie dobra czern i szczegoly.
oprocz BEV, na buspasach pojawia sie tez motocykle. w sezonie faktycznie moze byc juz tam tloczno buspas powinien zostac dla busow i sluzb. robienie z tego pasa jakiejs "zachety" imo nie byl i nie jest dobrym pomyslem. moze chociaz wprowadza limit dot osob w BEV
Graj na padzie i na TV. Wg mnie monitory OLED są jakieś dziwne, te które widziałem dają jakość dużo gorszą niż telewizor. Nie wyobrażam sobie już też grania innego jak na TV OLED.
Rekomendowane odpowiedzi