Ukraina - Rosyjska inwazja 2022
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez DjXbeat · Opublikowano
To co jest w artykule Auto Świat dotyczy modelu Highland a ten pomimo braku manetki ma normalne sterowanie wycieraczkami z kierownicy więc omawiany gość nie musiał sterować z ekranu a mógł to zrobić z poziomu kierownicy. Pytanie czy wiedział jak. -
Przez Pentium D · Opublikowano
Już z 10 godzin godzin siedzę na intelach bo trzeba trochę gruzu sprzedać i dawno takich randomowych lagów nie widziałem podczas korzystania z systemu a tylko pulpitowe rzeczy robię, benchmark lub apkę odpalam. Chipset B760 i 2 x Z790, procki 12100, 13400 i 14600K. Raz odpala szybciej niż mrugniesz, innym razem czekasz bo podanie rozpatrują. Klikam w Wyszukaj aby Painta odpalić i to samo. Raz przy kliknięciu w menu Start chyba ze 2 sekundy czekałem aż się pojawi. Może to kwestia Systemu na ssd bo widział już nie jedną płytę i ma kilka sterowników do chipsetu w tym do AMD, audio, lan, wifi itp pierdół. Rozważałem przejście na intela bo platforma jak za darmo, ale chyba podziękuję. Wkrótce może będzie płyta na B650 i Ryzen 7900 to będzie porównanie w krótkim odstępie czasu na tym samym zasyfionym ssd. -
Przez kubikolos · Opublikowano
elektrykow tez zakazuja? XD przyznam ze z tego zdjecia czuc biede nawet przez monitor XD -
Przez galakty · Opublikowano
Pewnie wina Chińczyka, bo Tesla by im tego nie zrobiła!!! -
Przez HappyLittleGamer · Opublikowano
Ale też chodzi o to aby nie był to jakjs trup tylko laptop z aktualnym procesorem np i5-226v albo Ryzenem 220/350. Ewentualnie jeden gen do tyłu. (No chyba że 5gen do tyłu za 1000zl) Czyli taki procesor ~20W z 32GB ram który z jednej strony bedzie bezgłośny, zamknięty w ultrabooku i drugiej pozwalał na normalną pracę czyli mający sensowną wydajność. Sam juz prawie kupiłem Galaxy Tab z klawiaturą ale to jednak nie to samo z powodu braku Windowsa. Bez Windowsa to jest urządzenie tylko do multimediow.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi