Ukraina - Rosyjska inwazja 2022
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez VRman · Opublikowano
Czytałeś chociaż ten długi post jaki napisałem wyżej? Nie chodzi o moderację, zasady regulaminu. Chodzi o ruską propagandę wrzucaną przez ruskie trole, co nie powinno być traktowane jako sprzeczka userów, a jest, nie wiem czemu. Nikt nie chce, żeby mod musiał oceniać czy coś jest fake'iem. Można spokojnie wykryć i zbanować ruskiego trola bez zagłębiania się w cokolwiek. Nie chodzi o to, że komuś coś nie pasuje, a o głos społeczności, forum. Forum nie chce tolerowania ruskich agitek ku chwale i na korzyść Kremla. Nikt nie ma pretensji o burdel i durne kłótnie. Można przecież omijać osoby znane z tego, że lubią się kłócić bez sensu, ze swojego przekonania, że ich spolaryzowane poglądy są jedynie słuszne. Można to scrollować przy czytaniu i nie mieć z tym żadnego problemu. Przecież nie o to chodzi. Ale jeśli mod mimo wyjaśniania nadal udaje, że nie wie o co chodzi, to widać nie chce wiedzieć, a skoro tak, to nic nie wskóramy, choćby i jeszcze 20 osób zaczęło pytać czemu tym ruskim trolom się tu pozwala działać. PS. Z zamknięcia wątka politycznego nic dobrego nie wyjdzie. Ruski trol i przy omawianiu testu karty graficznej umiejętnie się w jakimś sposób prześlizgnie do tematu, który da radę odhaczyć z wytycznych oficera prowadzącego. Będą srali po prostu gdzie indziej. -
Przez SylwesterI. · Opublikowano
Cpu masz wyżej taktowany, wyższa rozdzielczosc, karta niewiele słabsza no i lock na 162fps. Więc pewnie różnic nie bedzie, sprawdz na gsync off, lock na 225fps, i 1440p nie wide, wszystko low -
Przez Sidr · Opublikowano
To może w jakimś minimalnym stopniu wpływać na wydajność. Pamiętam, że jak miałem włączony HWMonitor i cośtam jeszcze, to wynik w cinerbenchu miałem niższy. -
Przez ShaDow_Pro · Opublikowano
Przecież ten twój zasilacz by dwa takie configi pociągnął
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi