Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

49zł za rok... też bym tak chciał, u mnie jest £99 za rok. 

1 minutę temu, AndrzejTrg napisał(a):

Jutro przemyślę temat. 

Tu nie ma nad czym myśleć - 49zł za rok za Prime Video i Prime Gaming, gdzie dostajesz po 4-5 darmowych gier co miesiąc. No i dostawy darmowe!

Edytowane przez Element Wojny
Opublikowano

Tylko że ja kiedyś zacząłem zbierać co lepsze gry na epicu... w żadną nie zagrałem, także w moim wypadku tylko by mi na właśnie tym Sessionie zależało :) . I patrzę że jeszcze jest free trial... ciekawe czy na tym trialu gry dają? :E 

Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, Element Wojny napisał(a):

49zł za rok... też bym tak chciał, u mnie jest £99 za rok. 

Użyj VPN ale to raczej nie zadziała:flaga2: Tak sobie żartuję, zresztą nie znam się na vpn-ach, nawet chyba nigdy nie używałem bo nie miałem takiej potrzeby.

Edytowane przez tomek25
  • Like 1
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
3 minuty temu, PaVLo napisał(a):

zastanawiam się

No ja biorę pod uwagę Prine of Persia the lost crown, ewentualnie AC Mirage, ale AC chyba odpuszczę. Z drugiej strony ten kupon z 40zł był bardzo dawno i nie wiadomo kiedy znowu, ale z drugiej strony to Ubi i nie wiadomo kiedy "wyłączą" dostęp do gry, bo gry się nie kupuje a wypożycza. Dlatego Mirage mogę wziąć w pudle na PS5 w razie czego. a Prince nawet pudełko na Switcha.

10 minut temu, PaVLo napisał(a):

U mnie coś te ceny wysokie 🙄

A nie lepiej osobno? Kupon powinien być wielorazowego użytku, tak kiedyś było i teraz chyba też jest. Wziął jedną grę z kuponem po chwili drugą,

• Thanks 1
Opublikowano
9 godzin temu, PaVLo napisał(a):

Hmm zastanawiam się nad AC Mirage i Avatar: FoP 🤔

U mnie coś te ceny wysokie 🙄

Screenshot_2025-04-29-22-55-37-423_com.opera.browser-edit.thumb.jpg.471191fdb031e29ae3613bbb663bf2de.jpg

Osobno kupuj
Na każdą grę można zastosować kupon.
SW Outlaws wychodzi 100zł

The Crew M 45zł

Ja na razie wziąłem avatara

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

Dzisiaj czytałem jakiś przeciek, że epic store ma za darmo dawać najnowszy starwars czyli outlaws, w przecieku była informacja, że w maju a chyba nawet 4 maja:  https://www.ppe.pl/news/368724/star-wars-outlaws-za-darmo-epic-games-opublikowal-wiadomosc-a-gracze-wierza-w-wielka-promocje.html

Ostatnio zagrałem w demo Outlaws i nawet podobało mi się, zarabiscie  było by jak dali by za darmo pełną grę. 

Edytowane przez tomek25