Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
W dniu 30.09.2025 o 08:26, Pentium D napisał(a):

Ja już nawet nie pamiętam w którą część grałem a w którą nie. Wszystko na jedno kopyto.

That's the point. Nie ma takiej drugiej serii na rynku. Wiesz, że jak raz na te 3-4 lata kupisz kolejną odsłonę, to znowu dostaniesz przygody Karla Fairbourne'a, odstrzeliwującego jądra nazistom. 

Edytowane przez Lypton
Opublikowano

Najlepsze są komentarze po sieci, dokładnie takie same jak przeciwników GP jak tylko się pojawił, wystarczyło podnieść cenę i się ludzie nagle "budzą".

Ale mam znowu pompę z tego całego grajdołka.

Sami sobie najpierw głowę w pętle wsadzają, a potem szok i oburzenie ze ich ktoś wiesza :hihot:

• Like 1
  • Upvote 2
Opublikowano

Ja GP używaem do testowania czy kupić grę na Steam- wychodząc z ząłożenia że developerom i tek g.. płaci microsoft. Np Stalkera sprawdziłem - nie kupiłem.
Kupiłem np Slay The Spire, Tainted Grail, Monster Train, Against The Storm itd

Pewnie bedą i tak promki żeby za 30zł na 30 dni kupić i coś przetestować:) np Jak wyjdzie FH6

Też uważam że podwyżki 50% to strzał w stopę:)

• Upvote 1
Opublikowano

GP jest i zawsze będzie niczym innym jak cyfrowa wypożyczalnia. Płacisz, ale nic tak naprawdę z tego ci nie zostaje.

Z założenia to nie jest w sumie nic złego, ale jak pokazuje stan rynku, może jednak nie do końca.

Ceny gier także zawyzane aby tylko wszystkich zepchnąć w tą pułapkę.

A potem nagle nadchodzi dzień przejrzenia na oczy, ale już jest za późno żeby trendy odwrócić.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

Już dostępny: DragonStrike [GOG Code],

09.10: XCOM® 2 [GOG Code],

16.10: EMPTY SHELL [GOG Code],

16.10: Fallout: New Vegas Ultimate Edition [GOG Code],

16.10: True Fear: Forsaken Souls Part 1 [GOG Code],

23.10: Hellslave [GOG Code],

23.10: True Fear: Forsaken Souls Part 2 [GOG Code],

23.10: Lost & Found Agency Collector’s Edition [Legacy Game Code],

23.10: Fallout 3: Game of the Year Edition [GOG Code],

30.10: You Will Die Here Tonight [GOG Code]

Jak ktoś będzie chciał coś z tej listy, dajcie znać. 

Edytowane przez Element Wojny
Opublikowano
W dniu 2.10.2025 o 15:13, Kadajo napisał(a):

Sami sobie najpierw głowę w pętle wsadzają, a potem szok i oburzenie ze ich ktoś wiesza :hihot:

E3rKsUzXMAQCWw2.jpg

Idealnie tu pasuje :E

Kupiłem na tej jesiennej wyprzedaży doom eternal i anno 1800, a teraz żałuję że jeszcze nie wziąłem far cry primala. W sumie też był za grosze, kiedyś grałem na ps4 i mi nie podeszło, ale za takie drobne jednak trzeba było dać drugą szansę i miałbym jakiegoś FC na pc. 

Pozostałe far craje tylko na xboxie.

• Like 2
Opublikowano (edytowane)
W dniu 2.10.2025 o 15:13, Kadajo napisał(a):

Najlepsze są komentarze po sieci, dokładnie takie same jak przeciwników GP jak tylko się pojawił, wystarczyło podnieść cenę i się ludzie nagle "budzą".

Ale mam znowu pompę z tego całego grajdołka.

Nie ogarniam jak można mając WYBÓR (tego czego nie mają gracze PC) płacić za wypożyczenie na miesiąc zamiast kupić na własność wersję fizyczną. Przecież można zawsze ją potem sprzedać i ma się gwarancję, że nikt ci nie wyłączy jakiejś gry albo drastycznie nie podniesie ceny :) 

Tu jest o tyle gorzej niż w przypadku filmów, że taki netflix ma sporą konkurencję i nie może za bardzo fikać. Microsoft ma niby PS ale tam te abonamenty działają słabo więc może sobie podnosić.

Edytowane przez hubio
Opublikowano
23 godziny temu, hubio napisał(a):

Nie ogarniam jak można mając WYBÓR (tego czego nie mają gracze PC) płacić za wypożyczenie na miesiąc zamiast kupić na własność wersję fizyczną. Przecież można zawsze ją potem sprzedać i ma się gwarancję, że nikt ci nie wyłączy jakiejś gry albo drastycznie nie podniesie ceny :) 

Tu jest o tyle gorzej niż w przypadku filmów, że taki netflix ma sporą konkurencję i nie może za bardzo fikać. Microsoft ma niby PS ale tam te abonamenty działają słabo więc może sobie podnosić.

Można, można. Dla strimerów nawet teraz to jest dobra oferta. Dla pozostałych wcześniej była bardzo dobra. Mając pierwszy miesiąc GP za darmo dokupiłem jezcze miesiąc za 40zł i ograłem całą Forzę co było wtedy do ogrania. 

• Haha 1