Tanie granie
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Lameismyname · Opublikowano
Dokładnie takie miałem na myśli. Aż się łezka w oku zakręciła Pamiętam, że kiedyś mimo wszystko trzeba było piłować te żeberka w radiatorkach, bo często nie pasowały do chłodzenia. Nie wiem czy papierem ściernym to robiłem, kamieniem czy jakimś brzeszczotem je skracałem ale trzeba było dodatkowo się bawić. A accelero miałem na bank na Gainwardzie 9600GT, bo fabryczna suszarka była nie do zniesienia. -
Przez Godlike · Opublikowano
Tez tak miałem na początku, ale nie poddałem się i uparcie jeździłem dalej, generalnie to pierwsze auto co masz zaraz na początku gry to potrafi napsuc krwi na kierownicy bo strasznie nim rzuca, przedewszystkim w moza pit house ustaw sobie kat skrętu na 540 stopni a w grze przelicz tryb gry z symulacji na normal, jak już nabierzesz trochę wprawy to wtedy wybierz znowu symulacje, a auta na początek wybieraj z napędem AWD, ewnetualnie tuningow szukaj z AWD, możesz też sobie na początku włączyć asysty abs, kontrolę i stabilizację ale je akurat bym jak najszybciej wyłączył 😉 Tu podsyłam jeszcze filmik wg którego ustawialem wszystko w grze: On chyba akurat ustawia wszystko pod 900 stopni ale na to nie patrz i ustaw na 540 ewentualnie 720 ale nie 900, w tej grze jest za dużo, a jedyny plus to to że przy 900 twoje ruchy na kierownicy pokrywają się z ruchami avatara w grze, przy 540 jest ta synchrozniacja zaburzona, ja jechałem większość z widokiem kokpitu i nie zwracałem na to uwagi
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi