Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

O ostatnim pogromie w Xbox:

Jest tu najlepsza porada od Asmongolda jaką słyszałem, która uzdrowiłaby rynek gier w czasie krótszym od pięciu zdrowasiek. Jeżeli tworzysz grę z postacią kobiecą, to zastanów się czy dziewczyny z OnlyFans będą chciały zrobić jej cosplay, jeżeli odpowiedź brzmi "nie", to daruj sobie tworzenie tej gry. ;D

• Like 2
Opublikowano
8 godzin temu, Ryszawy napisał(a):

Jeżeli tworzysz grę z postacią kobiecą, to zastanów się czy dziewczyny z OnlyFans będą chciały zrobić jej cosplay, jeżeli odpowiedź brzmi "nie", to daruj sobie tworzenie tej gry. ;D

Banalnie proste, ale niepoprawne politycznie :hihot: 

• Like 1
Opublikowano

https://www.tomshardware.com/tech-industry/big-tech/chinese-courts-allow-heirs-to-inherent-accounts-of-deceased-gamers-multiple-cases-spanning-years-establish-precedent-for-digital-ownership-of-games-in-game-items-and-microtransactions

Cytat

Chińskie sądy zezwalają spadkobiercom na przejmowanie kont zmarłych graczy – liczne sprawy toczące się na przestrzeni lat ustanowiły precedens dotyczący cyfrowej własności gier, przedmiotów w grze oraz mikropłatności.

szkoda że w europie tylko kupujemy dostęp do gry przez określony czas ehhh chyba trzeba będzie vpn chiny ustawić

Opublikowano

Jak off to off  ostatnio dużo słyszę o grze PalWorld ktoś grał opłaca się inwestować czy to tylko chwilowa moda jak Pokemon GO pamiętam jak po jej wydaniu wszędzie było o niej głośno a dziś zostali tam pewnie tylko wierni fani , jak myślicie to samo czeka PalWorld (Chwilowa moda ??) i najlepsze czy mój staruszek z sygnaturki da radę ją odpalić ??

Opublikowano
9 godzin temu, Reddzik napisał(a):

image.jpg.2fbc05e150998d5d6a6d1be4011bce13.jpg

Ocalenie świata zostaw na później najpierw przynieś mi zwój mocy od magika który stoi i czeka na ciebie jakieś 10 metrów dalej niż ja stoję xD . Uwielbiam gry typu przynieś wynieś pozamiataj . Pytałem się kilka postów temu o PalWorld ktoś coś ?? 

• Upvote 1
Opublikowano
W dniu 13.07.2026 o 00:47, ChudyXp napisał(a):

Jak off to off  ostatnio dużo słyszę o grze PalWorld ktoś grał opłaca się inwestować czy to tylko chwilowa moda jak Pokemon GO pamiętam jak po jej wydaniu wszędzie było o niej głośno a dziś zostali tam pewnie tylko wierni fani , jak myślicie to samo czeka PalWorld (Chwilowa moda ??) i najlepsze czy mój staruszek z sygnaturki da radę ją odpalić ??

Jest mocny vibe pokemonów ale raczej takiej legendy to z tego nie będzie. Z drugiej strony ta produkcja już zapisała się w historii jako "pokemony z giwerami". Niby takie cukierkowe jak dla dzieci, ale to jest tak dobrze pokminione, że wcale się nie dziwię popularności.

Screenshot_20260714-170223_Chrome.thumb.png.fe6e9bad624b5fe02d7ab179558ec207.png

Opublikowano
3 godziny temu, jankooo napisał(a):

Jest mocny vibe pokemonów ale raczej takiej legendy to z tego nie będzie. Z drugiej strony ta produkcja już zapisała się w historii jako "pokemony z giwerami". Niby takie cukierkowe jak dla dzieci, ale to jest tak dobrze pokminione, że wcale się nie dziwię popularności.

Screenshot_20260714-170223_Chrome.thumb.png.fe6e9bad624b5fe02d7ab179558ec207.png

Czyli mówisz chwilowa moda i średnio się opłaca ?? pewnie tak za dwa czy trzy lata każdy o niej zapomnij .Tak samo było z Minecraft prawie każdy w to grał a dziś mało kto zostali tylko najwięksi fani sam mam a nawet nie instaluje , Z Factorio było podobnie nawet nie wiem jakie teraz mają te gry statystyki na Steam . I czy mój dziadek z sygnaturki da radę jakoś to odpalić (Na moje wymagania wystarcza ) ???

Opublikowano
20 minut temu, ChudyXp napisał(a):

Czyli mówisz chwilowa moda i średnio się opłaca ?? pewnie tak za dwa czy trzy lata każdy o niej zapomnij .Tak samo było z Minecraft prawie każdy w to grał a dziś mało kto zostali tylko najwięksi fani sam mam a nawet nie instaluje , Z Factorio było podobnie nawet nie wiem jakie teraz mają te gry statystyki na Steam . I czy mój dziadek z sygnaturki da radę jakoś to odpalić (Na moje wymagania wystarcza ) ???

Nie wiem jak to będzie ale nie kupuje gry z myślą, że za kilka lat nikt w to nie będzie chciał grać. Dla mnie się opłaca jak mi się podoba a w Palworld mam już 20h i koniec jest daaaleeeekooo... tak daleko, że nie widzę końca;) 

Minecrafta moje pociechy ogrywają regularnie a ja mam w nim może łącznie z 5h... także co kto lubi

Opublikowano

@galakty

Tylko w peak jednoczesnych graczy. Tak naprawdę unikalnych graczy dziennie na 24h to trzeba to pomnożyć gdzieś x 3, albo i 4. Więc pewnie gdzieś ~70k+ codziennie graczy w to łupie.

A jeśli chodzi o np. takiego Minecrafta to nam dziadkom :E na tym forum może się faktycznie wydawać, że w to już nikt nie gra. A tak naprawdę grają miliony :E 

Opublikowano
Teraz, lukadd napisał(a):

@galakty

Tylko w peak jednoczesnych graczy. Tak naprawdę unikalnych graczy dziennie na 24h to trzeba to pomnożyć gdzieś x 3, albo i 4. Więc pewnie gdzieś ~70k+ codziennie graczy w to łupie.

A jeśli chodzi o np. takiego Minecrafta to nam dziadkom :E na tym forum może się faktycznie wydawać, że w to już nikt nie gra. A tak naprawdę grają miliony :E 

No tak, peak jednoczesnych i 23k to dużo jak na tekst "pewnie nikt w to nie gra".

W Minecraft cały czas dzieciaki grają, to super produkcja do nauki nawet. 

Opublikowano
7 minut temu, lukadd napisał(a):

No ja pamiętam jak jeszcze był w becie i tylko na Javie , w Factorio sam nadal gram jakoś mnie porwała ta gra zawsze jest coś do poprawy . Najważniejsze pytanie czy się opłaca bo 100 zł( 70zł na promce) wydać i zagrać kilka godzin to średnio i czy mój dziadek z sygnaturki da radę ??