Pawelek6 36 Opublikowano 10 Listopada Autor Opublikowano 10 Listopada Tak sobie jeszcze raz przypomniałem porównanie detali: KLIK. I jedna rzecz... Oznaczanie przeciwników! Obecnie prawie w każdej grze są na czerwono oznaczani na potęgę. Tego nie było. No i ogólnie mniej nachalny cały interfejs graficzny. Kiedyś tego przecież praktycznie w ogóle nie dotykałem, a obecnie staram się maksymalnie usunąć zbędne rzeczy z ekranu, które tylko psują imersję.
King Arthas 7 Opublikowano 10 Listopada Opublikowano 10 Listopada Panowie, dostałem kod do procesora na grę AC Shadows. Jak zrealizuję go na stronie Intela to dostanę kod do gry na Uplay czy muszę połączyć konta i mi się gra z automatu dopisze do mojego konta?
Kris194 268 Opublikowano 11 Listopada Opublikowano 11 Listopada Gdyby ktoś się zastanawiał jak wyglądałoby niskobudżetowe połączenie The Sims, GTA oraz Saints Row z domieszką AI to chyba mamy odpowiedź 1
musichunter1x 101 Opublikowano 12 Listopada Opublikowano 12 Listopada (edytowane) Więcej czytam o emulacji i kolejnych sprzętach, niż gram Wiecie że można emulować 3DS, używając telefonu jako drugiego ekranu? Kiepskie nagranie, ale pierwsze rzuciło się w oczy, gdy użyłem w google: I3 7100 całkiem zgrabnie emuluje na integrze sprzęty do Wii włącznie, a obecnie kompletny komputer na allegro to 130 zł, choć to raczej niecodzienna cena. Edytowane 12 Listopada przez musichunter1x
Reddzik 285 Opublikowano 13 Listopada Opublikowano 13 Listopada https://www.eurogamer.pl/gog-chce-uratowac-jeszcze-wiecej-klasykow-od-zapomnienia-deweloperzy-sklepu-sami-naprawili-ponad-100-gier 3 1
Crew 900 88 Opublikowano 13 Listopada Opublikowano 13 Listopada Farming Simulator 25 oczywiście po Szwajcarii mamy najwyższą cenę na świecie... 1
Kris194 268 Opublikowano 13 Listopada Opublikowano 13 Listopada GTA Defective Edition zaliczyło koło. Najpierw zrobili inne oświetlenie tylko po to żeby finalnie wrócić do tego co jest najbliżej oryginału bo jak się okazuje Rockstar wiedział co robił te 20 lat temu. I weź tu zrozum korpo
Zas 32 Opublikowano 13 Listopada Opublikowano 13 Listopada (edytowane) IMHO miejscami nowe-stare wygląda lepiej, ale w większości przypadków, o dziwo, gorzej niż nowe. Tych gier nie miał prawa uratować remaster, one były zbyt kanciaste i zbyt stare. Do tego specyficzny styl graficzny, który teraz wymagałby naprawdę ostrych tekstur i o wiele lepszych modeli postaci... Ot, taki ochłap dla najwierniejszych piesków Edytowane 13 Listopada przez Zas
Jaycob 274 Opublikowano 14 Listopada Opublikowano 14 Listopada Ładnie zrobiony rimejk: Kupię jak spadnie z ceny. 2 1
AndrzejTrg 177 Opublikowano Niedziela o 06:55 Opublikowano Niedziela o 06:55 Ale aż tak źle ni ma, sam dopiero jakieś 3 lata temu przesiadłem się na ssd 🙂 Kiedyś to było gdzie patrzyłeś na czerwoną diodę i znałeś każde "chrupnięcie" dysku 😁 1
Jaycob 274 Opublikowano Niedziela o 14:12 Opublikowano Niedziela o 14:12 Zawsze się zastanawiałem co oni tam mówią: I proszę yt algorytm, po ponad 20 latach podesłał wyjaśnienie. "Are you Ken?" Dla mnie to zawsze będzie haduken. 2
Jaycob 274 Opublikowano Poniedziałek o 10:10 Opublikowano Poniedziałek o 10:10 @Stjepan to Ty: https://videocardz.com/newz/garbage-truck-driver-finds-working-rtx-2080-ti-and-threadripper-3960x-pc Słyszałem, że zaglądasz po śmietnikach i szukasz laptopów. 2
Stjepan 251 Opublikowano Poniedziałek o 10:47 Opublikowano Poniedziałek o 10:47 Taki skarb to neizły skarb,ja znalazłem tylko i5 4460, mobo, 8GB RAM DDR1600 i Phenom 2 X4 860 + mobo.
Jaycob 274 Opublikowano Poniedziałek o 11:02 Opublikowano Poniedziałek o 11:02 Bieda do takiego RTX 2080 Ti i Threadripper 3960X. Swoją drogą kto wyrzuca taki sprzęt, zamiast sprzedać/oddać komuś w potrzebie.
Rekomendowane odpowiedzi