Offtopic o grach
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Asag · Opublikowano
Mi to nie przeszkadza. Tak samo jak nie przeszkadzało jeździć ciężarówkami z tym samym ładunkiem po dokładnie tych samych drogach do dokładnie tych samych miast. Był ładunek to zawiezienia i kasa za to więc się jechało bo chciało się np kupić nową ciężarówkę czy kolejny garaż, tak samo mam tutaj. Żeby było jasne oczywiście też chciałbym aby zachowanie i dialogi NPC były lepsze, loty i misje zróżnicowane i ciekawe ale dla mnie ważniejsza jest ta marchewka na kiju w postaci kasy i expa za loty by odblokować kolejne misje, samoloty, licencje itp. Są gracze którzy po pół godzinie gry w ATS/ETS chyba by zasnęli z nudów a inni potrafią w to grać i całą noc. A co do różnic sam napisałeś że lokacje są inne tylko schemat lotu ten sam. Tylko jak niby chciałbyś to urozmaicić? Taka np misja cargo? Masz coś przewieźć z punku A do B, co musieliby dodać abyś uznał że misja była fajna? -
Przez PaVLo · Opublikowano
Bordo nie pasuje, dlatego zagłosowałem na ostatnią opcję -
Przez kubikolos · Opublikowano
Głosuj na lewicę mówili, bądź tolerancyjny mówili, pokłoń się przed czarnym kończyli https://www.telepolis.pl/rozrywka/gry/microsoft-zatrudnienie-gry-osoby-czarnoskore https://thepostmillennial.com/ontario-town-forced-by-human-rights-tribunal-to-pay-lgbtq-group-10000-after-not-honoring-pride-month-mayor-must-give-5000-of-his-own-money -
Przez kondzik35 · Opublikowano
Dziękuje będę myślał -
Przez Kris194 · Opublikowano
Bo tak jest, nie wiem jakie są dokładnie procedury w DHL ale to czy paczka jest paczką standardową czy nie często określa magazynier, który paczkę przyjmuje od kuriera i to mógł być nawet zwykły błąd jakiegoś świeżaka, w kurierce rotacja jest dość spora. Ty złożysz reklamację do "Furgonetki", Furgonetka jako płatnik do DHL a oni sprawdzą na monitoringu.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi