kubikolos 1 327 Opublikowano 8 Kwietnia Opublikowano 8 Kwietnia (edytowane) 2 godziny temu, hubio napisał(a): W tym ośrodku żyją sobie ludzie, chodzą w klapkach, skarżą się, że nawet ich nie chcą obsługiwać w lokalnym sklepie. To bardzo słabe... dobre XD brawo Polacy tak jak pisalem - moze wybieramy co wybory wladze ktore nam sciagna przestepcow ale chociaz przestepcy latwo miec nie beda 24 minuty temu, voltq napisał(a): Tu jest spór między nami , ja uważam nadal Ukraińcy , Białorusini , Słowianie tak , kraje bez wzajemnej umowy o deportacji oraz terrorystyczne i muzułmańskie NIE pelna zgoda hubio niestety juz na pclabie ostro pragnal sciagac gwalcicieli dla kobiet o ktore tak sie martwil Edytowane 8 Kwietnia przez kubikolos 1
adashi 1 638 Opublikowano 8 Kwietnia Opublikowano 8 Kwietnia 3 godziny temu, voltq napisał(a): A z tymi cłami to będzie tak że skoro białoruś nie ma cła nałozonego przez USA to Białorus kupi cos od USA bez cła a potem sprzeda Polsce i zarobi jako pośrednik a produkt wyjdzie nam taniej gdybysmy mieli kupic bezposrednio od USA z cłem , podobnie kupujemy rosyjski gaz od pośredników tylko tam wychodzi drozej USA nakłada cła importowe, a nie eksportowe.
voltq 1 372 Opublikowano 8 Kwietnia Opublikowano 8 Kwietnia 4 minuty temu, adashi napisał(a): USA nakłada cła importowe, a nie eksportowe. myślałem ze są obustronne Czyli te nasze 2% wymiany handlowej w której eksportujemy do USA sprzedać gdzieś indziej 1
adashi 1 638 Opublikowano 8 Kwietnia Opublikowano 8 Kwietnia Nie sądzę aby stawka 20% długo przetrwała. Będzie jakaś forma łagodzenia tych stawek zapewne.
Camis 5 889 Opublikowano 8 Kwietnia Opublikowano 8 Kwietnia W dniu 7.04.2025 o 21:04, bergercs napisał(a): albo usuń post. konto.
voltq 1 372 Opublikowano 9 Kwietnia Opublikowano 9 Kwietnia https://referendum.gov.pl/referendum2023/pl/frekwencja/pl Większość w Polsce jest za nielegalnymi imigrantami
GordonLameman 8 452 Opublikowano 9 Kwietnia Opublikowano 9 Kwietnia 3 minuty temu, voltq napisał(a): https://referendum.gov.pl/referendum2023/pl/frekwencja/pl Większość w Polsce jest za nielegalnymi imigrantami Usuń konto 1
ernorator 154 Opublikowano 9 Kwietnia Opublikowano 9 Kwietnia Jejku jaka niepełnosprawność umysłowa tu panuje....obustronnie
crush 3 575 Opublikowano 9 Kwietnia Opublikowano 9 Kwietnia 2 godziny temu, voltq napisał(a): https://referendum.gov.pl/referendum2023/pl/frekwencja/pl Większość w Polsce jest za nielegalnymi imigrantami Nie, nie jest. Kilka % jest za. Ale to jest odpad. Procentowy oczywiście. 2
kubikolos 1 327 Opublikowano 9 Kwietnia Opublikowano 9 Kwietnia (edytowane) 1 godzinę temu, crush napisał(a): Procentowy oczywiście. dobrze ze zaznaczyles bo zle to odczytalem... ale nie zapominaj o @hubio, fana holland XD Cytat Szef MON oburzony na Agnieszkę Holland. "Skandaliczne i nieakceptowalne" "Słowa pani Agnieszki Holland wypowiedziane w Kanale Zero o polskich mundurowych są skandaliczne i nieakceptowalne" napisał minister obrony narodowej Władysław Kosiniak-Kamysz. To reakcja polityka na wtorkowe wypowiedzi reżyserki. Stwierdziła ona, że polscy pogranicznicy i żołnierze "biją, szczują psami i rzucają na glebę" migrantów na granicy z Białorusią. https://wiadomosci.onet.pl/bialystok/wladyslaw-kosiniak-kamysz-uderza-w-agnieszke-holland-godzi-w-bezpieczenstwo/5kw8fnr Cytat Aktualny stan UK Nagrywający odwiedzają hotele wynajmowane przez państwo zapełniane kolorowymi imigrantami z przeróżnych zakątków świata. Ci ochroniarze są werbowani spośród właśnie nich. Nikt nie jest w stanie wyjaśnić jaki jest cel tych obiektów, co z tymi ludźmi w przyszłości. Dziennikarze i nikt nie ma wstępu Cytat Niemcy zawieszają przyjmowanie uchodźców. Niemcy tymczasowo zawiesiły dalsze przyjmowanie uchodźców w ramach programu przesiedleń ONZ. https://wydarzenia.interia.pl/zagranica/news-radykalny-krok-niemiec-w-kwestii-migrantow-wazny-program-zaw,nId,21394133 Edytowane 9 Kwietnia przez kubikolos 1
Mar_s 2 226 Opublikowano 9 Kwietnia Opublikowano 9 Kwietnia @GordonLameman Nie rozumiem dlaczego nie dodałeś @voltq do ignorowanych tylko cały czas piszesz rzeczy w rodzaju "usuń konto". Forum jest dla wszystkich, a jak nie chcesz czegoś czytać to ignoruj, proste. 2
GordonLameman 8 452 Opublikowano 9 Kwietnia Opublikowano 9 Kwietnia W dniu 9.04.2025 o 15:47, Mar_s napisał(a): @GordonLameman Nie rozumiem dlaczego nie dodałeś @voltq do ignorowanych tylko cały czas piszesz rzeczy w rodzaju "usuń konto". Forum jest dla wszystkich, a jak nie chcesz czegoś czytać to ignoruj, proste. Pierwszy raz mu to napisałem 2
Mar_s 2 226 Opublikowano 9 Kwietnia Opublikowano 9 Kwietnia No to nie jest pierwszy raport więc raczej nie był ogólnie pierwszy raz, pisujesz podobne rzeczy, pomijam już bezsens takich postów, ale tak jak napisałem forum jest dla wszystkich. 3
voltq 1 372 Opublikowano 9 Kwietnia Opublikowano 9 Kwietnia (edytowane) 9 minut temu, GordonLameman napisał(a): Pierwszy raz mu to napisałem To zorganizowana akcja mająca na celu wymuszenie na @voltq refleksji dotyczącej wartości tego co postuje. Wiemy, że nie ma co liczyć na to, aby przestał postować umazane kałem głupoty, ale przynajmniej podjęliśmy działania Dziękuję za tak wysoką ocenę mojej osoby że jest organizowana specjalna akcja , rozumiem że według kolegi z forum fakty i prawda to głupoty? Ogólnie film zielona granica mógłby zostać wykorzystany jako film propagandowy w druga stronę do straszenia nielegalnych imigrantów nie przyjeżdżajcie tutaj bo tutaj straż graniczna jak to ujęła Reżyserka "biją, szczują psami i rzucają na glebę" , mogli jeszcze dodać ze zjadają imigrantów Więc jakieś pozytywy mogły zostać wyciągnięte nawet z takiego paszkwilu Edytowane 9 Kwietnia przez voltq 2 1
bergercs 1 400 Opublikowano 9 Kwietnia Opublikowano 9 Kwietnia 23 minuty temu, Mar_s napisał(a): @GordonLameman Nie rozumiem dlaczego nie dodałeś @voltq do ignorowanych tylko cały czas piszesz rzeczy w rodzaju "usuń konto". Forum jest dla wszystkich, a jak nie chcesz czegoś czytać to ignoruj, proste. Skoro jest wolność słowa i jeden może wypisywać jakieś ewidentne kłamstwa, to drugi chyba może pisać, żeby tamten usunął konto. Proste. 1 5
AndrzejTrg 2 744 Opublikowano 9 Kwietnia Opublikowano 9 Kwietnia Zorganizowana akcja aby "uświadamiać" ebłem 1 3
voltq 1 372 Opublikowano 9 Kwietnia Opublikowano 9 Kwietnia 3 minuty temu, bergercs napisał(a): Skoro jest wolność słowa i jeden może wypisywać jakieś ewidentne kłamstwa, to drugi chyba może pisać, żeby tamten usunął konto. Proste. Jak dla kolegi z forum matematyka jest kłamstwem to trudno Legana wiza 8000 pracujących , 27000 przebywających wynik około 29% Polacy 14,5 mln pracujących 36 mln ludzi wynik około 40% 1
GordonLameman 8 452 Opublikowano 9 Kwietnia Opublikowano 9 Kwietnia 6 minut temu, voltq napisał(a): Dziękuję za tak wysoką ocenę mojej osoby że jest organizowana specjalna akcja , rozumiem że według kolegi z forum fakty i prawda to głupoty? Nie, po prostu ty nie przedstawiasz faktów i prawdy. A jak Cię złapałem na kłamstwie czy błędnej interpretacji danych to uciekasz z wątku jak PiSowcy gdy widzą CBA 1 minutę temu, voltq napisał(a): Jak dla kolegi z forum matematyka jest kłamstwem to trudno Legana wiza 8000 pracujących , 27000 przebywających wynik około 29% Polacy 14,5 mln pracujących 36 mln ludzi wynik około 40% Wizy wydaje się na trzy albo pięć lat Więc potencjalnie w roku X+2 masz 24000 pracujących na 27000 przebywających. X to rok w którym wydano 8000 wiz. W tym rzecz - nie masz wiedzy i umiejętności wystarczających do zinterpretowania danych. Rzucasz puste chłopskie hasełka i myślisz, że to prawda, a jak ktoś ci wyprostuje to ignorujesz i uciekasz. Dlatego #usuńkonto. 14 minut temu, Mar_s napisał(a): No to nie jest pierwszy raport więc raczej nie był ogólnie pierwszy raz, pisujesz podobne rzeczy, pomijam już bezsens takich postów, ale tak jak napisałem forum jest dla wszystkich. Raczej nie na mnie były te raporty 16 minut temu, Mar_s napisał(a): No to nie jest pierwszy raport więc raczej nie był ogólnie pierwszy raz, pisujesz podobne rzeczy, pomijam już bezsens takich postów, ale tak jak napisałem forum jest dla wszystkich. A mam! Napisałem mu to 27 marca, kiedy kłamał pisząc o sędziach i Koalicji Obywatelskiej: Poza tym nie pisałem
hubio 1 174 Opublikowano 9 Kwietnia Opublikowano 9 Kwietnia (edytowane) @kubikolos nie - nie jestem za wpuszczaniem nielegalnych imigrantów. Filmu "Zielona Granica" nie miałem jeszcze okazji oglądać więc się nie wypowiadam. Pisałem na labie jedynie to, że w sprzeczności stoją dwie wartości: ochrona polskiej granicy i niepozwolenie (wtedy) wykorzystywaniu się Łukaszence i druga wartość czyli życie ludzkie. Bandyci z białorusi razem z przestępcami zasłaniali się kobietami i dziećmi. Ale musząc wybrać jedną z tych wartości wybieram ochronę polskiej granicy i tak też pisałem na labie. Generalnie to ty chyba masz jakąś fobię na tle tych imigrantów Który ci co zrobił złego? Edytowane 9 Kwietnia przez hubio
bergercs 1 400 Opublikowano 9 Kwietnia Opublikowano 9 Kwietnia 11 minut temu, voltq napisał(a): Jak dla kolegi z forum matematyka jest kłamstwem to trudno Kłamstwem jest 3/4 wrzucanych przez ciebie wypocin. 2 1 1
hubio 1 174 Opublikowano 9 Kwietnia Opublikowano 9 Kwietnia (edytowane) 21 minut temu, bergercs napisał(a): Skoro jest wolność słowa i jeden może wypisywać jakieś ewidentne kłamstwa, to drugi chyba może pisać, żeby tamten usunął konto. Proste. No nie do końca bo zgodnie z reg. forum pkt 1, 5 Ponadto nie zamieszczamy komentarzy, które: - są bezpośrednimi atakami na interlokutorów - są spamem, czyli nie mają nic wspólnego z tematem wątku ... wzywanie kogoś do usunięcia konta łamie powyższe pkt regulaminu. A ocena w dzisiejszym świecie co jest kłamstwem, a prawdą??? Naprawdę? @voltq pisze to co Prezydent USA Donald Trump, to co były Premier Leszek Miller o politykach konfederacji czyli ugrupowania będącego wg sondaży 3 siłą polityczną, nie wspomnę... Więc @bergercs to nie są kłamstwa tylko albo brak wiedzy albo przekonania. I na marginesie dodam, że reg. forum nie zabrania pisania "kłamstw" Edytowane 9 Kwietnia przez hubio 1
kubikolos 1 327 Opublikowano 9 Kwietnia Opublikowano 9 Kwietnia 11 minut temu, hubio napisał(a): Filmu "Zielona Granica" nie miałem jeszcze okazji oglądać więc się nie wypowiadam dziwne, pamietam na labie chwaliles holland tylko zle sie to zestarzalo wybuchu wojny a "kobiety i dzieci" okazaly sie mezczyznami od przemytnikow 12 minut temu, hubio napisał(a): Ale musząc wybrać jedną z tych wartości wybieram ochronę polskiej granicy Cieszy mnie to 13 minut temu, hubio napisał(a): Generalnie to ty chyba masz jakąś fobię na tle tych imigrantów Który ci co zrobił złego? dlaczego fobie, pracuje z ukraincem i dobrze mi sie zyje. Nie lubie tylko przestepcow i tych ktorzy przywoza przemoc i przestepstwa albo gwalty, w statystykach jasno widac gdzie lezy problem 1
bergercs 1 400 Opublikowano 9 Kwietnia Opublikowano 9 Kwietnia Godzinę temu, hubio napisał(a): Ponadto nie zamieszczamy komentarzy, które: - są bezpośrednimi atakami na interlokutorów - są spamem, czyli nie mają nic wspólnego z tematem wątku "Usuń konto" nie jest atakiem tylko sugestią. Nic wspólnego z tematem notorycznie wrzuca volt w wątku o wojnie na Ukrainie - większość to wysrywy nt Ukraińców. "Rejestrując się na tym Forum, zgadzasz się używać go do zamieszczania materiałów, które są nie fałszywe, są nie obraźliwe, są nie niedokładne, są nie wulgarne, są nie obsceniczne, nie wzmagają nienawiść, nie zastraszają, nie profanują wartości, nie grożą, nie ingerują w czyjąś prywatność lub nie łamią obowiązującego prawa. Na Forum nie umieszczamy komentarzy lub odnośników (linków) do stron internetowych, które naruszają prawo, w szczególności: obrażają inne narodowości, religie, rasy ludzkie," Spora część jego wypociny podchodzi również pod to. A pomijając regulamin - wrzucanie notorycznie totalnych kłamstw (jak np o Buczy) i ignorowanie wszelkich dowodów pokazujących, że to kłamstwo powinno być nagradzane banem - tłumaczenia "ignorujcie" nie spowoduje, że kłamliwy wpis zniknie, przypomina to "jak widzisz, że kogoś biją to odwróć wzrok". 1 2 4
Rekomendowane odpowiedzi