Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
8 godzin temu, Ludojad napisał(a):

One nie wiem. Ale Putin i Rosja na pewno. Na widok tego newsa aż mi się gaśnica pojawiła przed oczami. AfD i Brauniarzom słupki poparcia wypierdzieli w kosmos.  :/

Ursula bardzo się stara zostać Merkelową Drugą Jeszczegłupszą.

Ale mi nastrój popsułeś tym postem teraz. Po prostu Kurski mnie strzela teraz

edit: a moment, bo widzę dopiero teraz kto wklejał posta. A źródło?

Edytowane przez VRman
Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, areczek1987 napisał(a):

Piękny wiek czego? Samochodu?

Chyba że zarzucasz mi że jestem Ukraińcem. Nie nie jestem... 

Piękny wiek tego Ukraińca z samochodu, nie za młody, nie za stary, idealny na front :) 

Edytowane przez AndrzejTrg
Opublikowano

tu niestety za mlody XDDDDDDDDD

Cytat

Młody Ukrainiec wydalony z Polski. Dilerka i znęcanie się nad partnerką

19-letni Ukrainiec wydalony z Polski. Decyzja zapadła po licznych konfliktach z prawem, których dopuścił się młody mężczyzna. Oprócz poważnych zarzutów związanych z narkotykami, na jego koncie znalazły się także przestępstwa wobec partnerki.

https://www.rmf24.pl/regiony/lublin/news-mlody-ukrainiec-wydalony-z-polski-dilerka-i-znecanie-sie-nad,nId,8032952

Opublikowano

Jest tego od groma. Nawet był reportaż o tych co komis samochodowy prowadzili. Zaraz jak się skończy ta cała chryja cofać te pesele wizy i co tam jeszcze się znalazło dla uchodźcy wszystkim z możliwością przedłużenia do końca kontraktu. W innym wypadku zrzeczenie się obywatelstwa Ukrainy i za rok na egzamin z Polskości. Bo będzie tu nie ciekawie...

Takich mało pokornych to się z korzeniami do 3 pokolenia wyrywa jak jest się poważnym państwem. Nie powinno się w ogóle pozwalać na taką imigracje bez bezpośredniego zagrożenia wtargnięcia rosyjskich wojsk jak mądrzejsze kraje już ograniczają.

Opublikowano
Cytat

Holandia bierze przykład Trumpa. Chce wysłać migrantów do Ugandy

Holenderski rząd przygotowuje się do deportacji dziesiątek osób, którym odmówiono azylu. Mają oni trafić do Ugandy

https://businessinsider.com.pl/wiadomosci/holandia-bierze-przyklad-z-trumpa-chce-wyslac-migrantow-do-ugandy/srlbqe0

doskonaly przyklad dzialan pozorowanych ktore maja na chwile dluzej uspokoic ludzi zeby mozna bylo robic dalej to samo

rewolucyjne przepisy z furtka tak wielka ze nawet murzyn iq 20+ sobie poradzi XD

Cytat

Van Weel zaznaczył, że osoby LGBT+ nie będą wysyłane do Ugandy ze względu na jej dyskryminujące przepisy, które przewidują karę dożywocia, a nawet śmierci za homoseksualizm. — Uważam, że mamy odpowiedzialność wobec osób, które tam wysyłamy — powiedział.

XDDDDDDDDDDDD

co ciekawe, nawet panstwa afrykanskie maja pewne wymagania w przeciwienstwie do europejskich:

Cytat

Ministerstwo spraw zagranicznych Ugandy oświadczyło wówczas, że preferuje przyjmowanie osób z krajów afrykańskich i nie zaakceptuje osób z wyrokami karnymi ani nieletnich bez opieki.

XDDDDDDDDDD

Opublikowano (edytowane)
17 godzin temu, kubikolos napisał(a):

https://businessinsider.com.pl/wiadomosci/holandia-bierze-przyklad-z-trumpa-chce-wyslac-migrantow-do-ugandy/srlbqe0

doskonaly przyklad dzialan pozorowanych ktore maja na chwile dluzej uspokoic ludzi zeby mozna bylo robic dalej to samo

rewolucyjne przepisy z furtka tak wielka ze nawet murzyn iq 20+ sobie poradzi XD

XDDDDDDDDDDDD

co ciekawe, nawet panstwa afrykanskie maja pewne wymagania w przeciwienstwie do europejskich:

XDDDDDDDDDD

Oni tam mają większą odklejkę niż to.

image.png.a192eb3ebada1a8cfebaa718e9b94669.png

Edytowane przez Fatality
Opublikowano
5 godzin temu, nozownikzberlina napisał(a):

Dublin. W nocy 19/20 paźdz. koło ośrodka dla azylantów została zgwałcona 10-letnia Irlandka, która uciekła z domu dziecka. Podejrzanym jest imigrant z Afryki. W Irlandii od 6 lat, jego wniosek o azyl został odrzucony, a od 2025 ma decyzje o deportacji; niewykonaną.

na szczescie blyskawicznie otoczono smiecia nalezyta opieka

Cytat

RTE podaje, że 26-latkowi udzielono bezpłatnej pomocy prawnej i zapewniono tłumacza języka arabskiego.

4 godziny temu, oldfashioned napisał(a):

XD

po Polsku dla tych co nie rozumia:

Cytat

We wrześniu 2024, 16-letnia Meya Åberg została zgwałcona przez uchodźcę z Erytrei. Gwałciciel trafił do więzienia na trzy lata ale sąd w kuriozalnym orzeczeniu stwierdził również, że deportacja uchodźcy nie jest konieczna ponieważ gwałt nie trwał wystarczająco długo.

o to walczymy w UE XDDDDDDDDDDDD