AndrzejTrg 3 404 Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu Niech wyciągną statystyki z ostatnich 10-15 lat i niech spojrzą kto robił zamachy w Niemczech... ten świat upada i to co raz szybciej.
huudyy Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu Naćpany imigrant robi syf w Niemieckim metrze https://streamable.com/rk987l
Winter Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu 1 godzinę temu, oldfashioned napisał(a): Na reelsach krazy fajny filmik po zamachu w Berlinie, jakas laska ze srodowiska lgbt przemawia do tlumu i mowi, ze jak uslyszeli o zamachu to wszyscy mieli nadzieje ze to nie bedzie muzlumanim, tylko bialy chrzescijanin. Pajace
AndrzejTrg Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu 38 minut temu, huudyy napisał(a): Naćpany imigrant robi syf w Niemieckim metrze https://streamable.com/rk987l Przecież tam to już jest na porządku dziennym 29 minut temu, Winter napisał(a): Jak oni to za darmo robią, to ten świat za długo nie pociągnie
Winter Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu Coraz bardziej skłaniam się do tego, żeby pozbawić kobiety praw wyborczych.
GordonLameman Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu 7 minut temu, Winter napisał(a): Coraz bardziej skłaniam się do tego, żeby pozbawić kobiety praw wyborczych. Coraz bardziej skłaniam się do tego, żeby pozbawić idiotów praw wyborczych* Masz, poprawiłem ci.
Winter Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu 1 minutę temu, GordonLameman napisał(a): Coraz bardziej skłaniam się do tego, żeby pozbawić idiotów praw wyborczych* Masz, poprawiłem ci. Szkoda, że tych z lewej strony rzadko tak krytykujesz.
nozownikzberlina Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu (edytowane) 14 minut temu, Winter napisał(a): Coraz bardziej skłaniam się do tego, żeby pozbawić kobiety praw wyborczych. W Szwecji, Anglii, to kobiety też były głównie za przyjmowaniem islamistów. Potem ci je porywają do burdeli, rozjeżdżają samochodami, a one i tak powiedzą, że to wina białych mężczyzn katolików. Tak chyba musi być i nie ma się co przejmować. Edytowane 12 godzin temu przez nozownikzberlina
GordonLameman Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu 24 minuty temu, Winter napisał(a): Szkoda, że tych z lewej strony rzadko tak krytykujesz. Bo idioci są i z lewej i z prawej.
Winter Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu 5 minut temu, GordonLameman napisał(a): Bo idioci są i z lewej i z prawej. Ale to głównie lewica nas unicestwia pragnąc ściagać miliony ludzi, którzy potem dokonują takich czynów.
GordonLameman Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu 4 minuty temu, Winter napisał(a): Ale to głównie lewica nas unicestwia pragnąc ściagać miliony ludzi, którzy potem dokonują takich czynów. W sensie holenderska lewica unicestwia holenderskie społeczeństwo bo ściągnęła Polaków do roboty? Bo napisałeś "nas" a to powoduje u mnie problemy w rozumieniu co emigrant z Polski ma wtedy na myśli. Jak ostatnio rządziła prawica w Polsce to sprzedawali wizy, a ogólnie znacznie zwiększyli liczbę imigrantów w kraju, w tym z krajów muzułmańskich. Ten fakt Ci umknął. Znowu. Zresztą liczba faktów, które CI umykają idzie w miliony
Winter Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu 28 minut temu, GordonLameman napisał(a): W sensie holenderska lewica unicestwia holenderskie społeczeństwo bo ściągnęła Polaków do roboty? Bo napisałeś "nas" a to powoduje u mnie problemy w rozumieniu co emigrant z Polski ma wtedy na myśli. Jak ostatnio rządziła prawica w Polsce to sprzedawali wizy, a ogólnie znacznie zwiększyli liczbę imigrantów w kraju, w tym z krajów muzułmańskich. Ten fakt Ci umknął. Znowu. Zresztą liczba faktów, które CI umykają idzie w miliony Przez nas rozumiem Zachód. Ja na PiS nigdy nie głosowałem. Poza tym PiS to ani prawica, ani lewica. To partia bezideowa, koniunkturalna.
KiloKush Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu Godzinę temu, GordonLameman napisał(a): W sensie holenderska lewica unicestwia holenderskie społeczeństwo bo ściągnęła Polaków do roboty? Bo napisałeś "nas" a to powoduje u mnie problemy w rozumieniu co emigrant z Polski ma wtedy na myśli. Jak ostatnio rządziła prawica w Polsce to sprzedawali wizy, a ogólnie znacznie zwiększyli liczbę imigrantów w kraju, w tym z krajów muzułmańskich. Ten fakt Ci umknął. Znowu. Zresztą liczba faktów, które CI umykają idzie w miliony Gordon u nas nie ma lewica czy prawica. U nas są ryje do koryta które powiedzą wszystko żeby się dostać do władzy. Lub jednostki tak skrajne, że wykraczają poza skalę normalności czy to lewo czy prawo. Gość ma rację. Szkoda, że politycy nie mogą tak po prostu zostawić nas i ich w spokoju.
GordonLameman Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu 11 minut temu, KiloKush napisał(a): Gordon u nas nie ma lewica czy prawica. U nas są ryje do koryta które powiedzą wszystko żeby się dostać do władzy. Lub jednostki tak skrajne, że wykraczają poza skalę normalności czy to lewo czy prawo. Trochę tak jest, bo polityka przyciąga nieudaczników, cyników i złodziei. Ale np. Zandbergowi wierzę, bo czuć że jest idealistą. Czy z jego ideałami się zgadzam to inna kwestia, ale nie widzę w nim oportunisty jak w Bosakach, Berkowiczach, KO, PIS etc.
oldfashioned Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu Byl juz taki jeden idealista, ktory cos tam sobie spiewal a potem poszedl obalic system. Jak to sie skonczylo to wiemy
GordonLameman Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu 8 minut temu, oldfashioned napisał(a): Byl juz taki jeden idealista, ktory cos tam sobie spiewal a potem poszedl obalic system. Jak to sie skonczylo to wiemy On nie był idealistą, on szedł dla kasy Ale i tak - bałem się, ze chcesz coś napisać o akwareliście
galakty Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu U nas jest "lewica", bo nie interesuje ich dobro ludzi, warunki mieszkaniowe czy opieka zdrowotna, a parady i tęcza
oldfashioned Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu 5 minut temu, GordonLameman napisał(a): On nie był idealistą, on szedł dla kasy spiewal co innego, a to gnida 1 minutę temu, galakty napisał(a): U nas jest "lewica", bo nie interesuje ich dobro ludzi, warunki mieszkaniowe czy opieka zdrowotna, a parady i tęcza To chyba nie jest kwestia 'nas', tylko wlasnie calej europy zachodniej. Lewica politycznie nic nie robi, za to o lewicy slychac jedynie jak sie jakies ameby przykleja do chodnika czy biegaja z golymi cyckami po miescie.
GordonLameman Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu 3 minuty temu, oldfashioned napisał(a): spiewal co innego, a to gnida Bo nikt nie sprawdza czy to co śpiewasz to prawda* * - nie dotyczy sprawy pewnego niepełnosprytnego rapera: https://edition.cnn.com/2023/09/08/us/kenjuan-mcdaniel-nevada-rapper-arrested-murder
galakty Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu 4 minuty temu, oldfashioned napisał(a): To chyba nie jest kwestia 'nas', tylko wlasnie calej europy zachodniej. Lewica politycznie nic nie robi, za to o lewicy slychac jedynie jak sie jakies ameby przykleja do chodnika czy biegaja z golymi cyckami po miescie. Oczywiście, chodzi mi o to że to nie jest ta lewica co powstała kiedyś i miała byś czymś dobrym. Dobrobyt przez długie lata robi swoje, przyjdzie poważna wojna (mam nadzieję że nie ma za mojego życia) to się szybko poglądy wyjaśnią.
Mar_s Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu @galakty Jak nie za Twojego życia?? Co to za unikanie odpowiedzialności??
galakty Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu Daj mi spokój, ledwo jakiś majątek buduję i mam gdzie mieszkać, a tu zaraz pewnie szlag trafi wszystko. Wiadomo
GordonLameman Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu Teraz, galakty napisał(a): Daj mi spokój, ledwo jakiś majątek buduję i mam gdzie mieszkać, a tu zaraz pewnie szlag trafi wszystko. Wiadomo Ale ruski ci klimatyzatora nie zabierze bo u nich prądu ni ma
Rekomendowane odpowiedzi