Nielegalni imigranci i uchodźcy w UE - temat ogólny
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Phoenix. · Opublikowano
https://videocardz.com/newz/amd-ryzen-7-9850x3d-appears-at-retailers-with-early-pricing-above-9800x3d -
Przez kubikolos · Opublikowano
ruch ktory nie wchodzi w gre dla kazdej duzej partii a w zasadzie to dlaczego tak byc nie moze? murzyna wezmiemy do obozu utrzymywac a ukrainiec ma zarabiac mniej niz Polak? XD z 800+ pelna zgoda i...znowu nie wchodzi w gre dla duzych partii -
Przez VRman · Opublikowano
A nie wiem. Opcji jest kilka. Gówniana sztuka proca, gówniana płyta/BIOS, a na końcu nawet brak umiejętności, bo w OC DDR4 to ja nawet obok "znam się dobrze" nie stałem choć próbowałem porad kolegów z forum, w tym "to po prostu musi działać" a tu dupen bladen B-die na pewno, ale możliwe, że gówno, które labowicz opychał właśnie dlatego, że były gównem, a ja się nadziałem. Musiałbym na innej płycie i innym procu sprawdzić, ale niestety to za dużo wysiłku. Przede wszystkim musiałbym otworzyć szafę. ;] -
Przez Send1N · Opublikowano
na AMD FX też tak było w wieśku 3 spadek wydajnosci był wręcz brutalny z włączonym HPET w novigradzie na podkręconym FX-8350 miałem 40kl/s a jak wyłączyłem pod windą zrobiło się 65 najdziwniejsze było to że zawsze miałem wyłączony i nic nie grzebałem w systemie po zmianie r9 290 na GTX 1060 6gb szukałem przyczyny dlaczego mam mniej fps niż poprzednio, okazało się że magicznie HPET sam się włączył po zmianie grafiki, do tej pory nie rozumiem dlaczego -
Przez Reverse17 · Opublikowano
Oke, jasne, czyli w sumie słynny "alt+tab problem" to nic pewnego, może się zdarzyć ale niekoniecznie Tak czy siak dzięki za info i podzieleniem się swoim doświadczeniem z DSC na starej RTX 4000
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi