Zachy 93 Opublikowano 14 Listopada Opublikowano 14 Listopada Ja mam win11 24h2 najnowszy build z 28-10. Jesli wyszedl nowszy w weekend sprawdze i moze zrobie update. Wszystko dzial. 1
Send1N 309 Opublikowano 14 Listopada Opublikowano 14 Listopada Instaluj śmiało 24h2 to że wstrzymali aktualizację przez zbyt dużo bugów nie dotyczy gamingu
x-kom 63 Opublikowano Poniedziałek o 14:22 Opublikowano Poniedziałek o 14:22 (edytowane) Cześć, jeżeli ktoś jeszcze wyczekuje na dostępne sztuki https://www.x-kom.pl/p/1292320-procesor-amd-ryzen-7-amd-ryzen-7-9800x3d.html to warto obserwować dzisiaj produkt lub zapisać się o powiadomieniu o dostępności. Dobrego dnia! Edytowane Wtorek o 08:29 przez x-kom
miro 79 Opublikowano Wtorek o 13:52 Opublikowano Wtorek o 13:52 1250zł i nie, nie będzie drożej przez polski vat jak mi tu jeden parę dni temu wciskał, nie ma dostawy do Polski, płacimy normalnie tą cenę co w sklepie z 19% vatem. Dochodzi przewoźnik np bodycar brał ostatnio za średnią paczkę 37zł , więc wyjdzie nas ok 1300zł To już co komu pasuje. xsrom też pewnie strzelił cenę z dupy bo macają rynek, za chwilę zrobią 1200 w gorącym strzale
Rekomendowane odpowiedzi