Myślę, że decyzja o ataku na Iran zapadła po tych demonstracjach. Jak pamiętamy już wcześniej Iran fikał wiele razy. Myślę, że wywiad ma jakieś bardzo niepokojące dane dotyczące tego co robiono z demonstrantami i ich rodzinami. Być może jakieś obozy, tortury itp. Jak wiemy Iran w czasie tych protestów zablokował internet. Dobrze, że Trump to zrobił.
PSSR 2.0 wykorzystuje INT8, a PS5 nie wspiera tego typu obliczeń.
Emulacja skończyła by się sporym spadkiem wydajności dlatego nie uświadczyć PSSR 2.0 na PS5 przynajmniej na tym samym poziomie jakości.
Graty. Ja mam za słaby sprzęt, żeby pakować w MF, więc unikaty lecą słabo. Do tego naturalny pech. Mam łącznie pewnie z 3h, nieudanego farmienia piekielnego kowala z ampem i fanatyzmem.
https://www.autocentrum.pl/publikacje/zakup-i-sprzedaz/chinska-hybryda-czy-japonska-chery-tiggo-9-vs-toyota-rav4-vs-mazda-cx-80-vs-mitsubishi-outlander/
Najbardziej zaawansowany napęd hybrydowy wydaje się mieć Chery Tiggo 9. Samochód oferuje najlepsze osiągi, jest najmocniejszy i posiada największe baterie, a jego zasięg na prądzie jest wręcz imponujący, przynajmniej w katalogu. Do tego oferuje funkcję V2L oraz możliwość ładowania prądem stałym o mocy aż 70 kW. Chery jako jedyne korzysta z turbodoładowanej jednostki i przekładni DHT, której trwałość, podobnie jak całego układu, pozostaje wielką niewiadomą. Nie ulega wątpliwości, że Tiggo 9 jest najlepiej wycenione i oferuje kompletne wyposażenie, którego próżno szukać nawet w topowych specyfikacjach konkurencyjnych SUV-ów. Jego wartość rezydualna może wypadać jednak najsłabiej.
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Kadajo,
Zasady "przechwycania" dla nieogarniętych ;)
Rekomendacja dodana przez Kadajo
1 reakcja
Pokaż odpowiedź