Wojny i konflikty zbrojne na świecie
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez maxmaster027 · Opublikowano
No jak swoja rozbierałem to chyba 5 z 18faz nie ma stycznosci z radiatorem xd, tak zaprojektowane -
Przez Berger6630 · Opublikowano
Witam AMD Ryzen 7 5700X NVIDIA GeForce RTX 5070 Ti http://www.3dmark.com/sb/598510 -
Przez trepek · Opublikowano
Wojska USA nie sa po to by nas bronic tylko by trzymac nas za jaja. Chyba nie myslisz, ze w razie W te wojska beda strzelac do Ruskich? One sa tutaj po to by trzymac swoje kolonie w ryzach. -
Przez Killer85 · Opublikowano
No tak... Napewno sklep może tak zrobić? @GordonLameman Talk tylko pytam teoretycznie w razie "W" w ramach poszerzenia swojej wiedzy -
Przez MaxaM · Opublikowano
Wiele państw już zabroniło social mediów dla dzieciaków albo pracuje nad tym. Polska w niczym się nie wyróżnia. Ruch w bardzo dobrą stronę. To nie jest żadne komunistyczne widzimisie, tylko podejmowanie działań po zdroworozsądkowych obserwacjach podpartymi licznymi badaniami. Dużo osób naprawdę nie ogarnia co się dzieje, bo wychowało się jeszcze za czasów gdy sociale były 'zdrowe'. Ja korzystałem i było spoko, to niech teraz dzieciaki dalej mają, no nie? Właśnie nie W obecnych czasach żaden rodzic nie jest w stanie kontrolować swoje dzieci w pełni. Nawet jeśli założysz największy kaganiec na nie, to i tak będą wiedzieć wszystko 'na czasie'. Szkoła, zajęcia, jakieś spotkania. Przepływ informacji jest niesamowity. Zakażesz telefonu? Odetniesz internet? Dzieciak i tak wszystko nadrobi przy pomocy kogoś
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Kadajo,
Zasady "przechwycania" dla nieogarniętych ;)
Rekomendacja dodana przez Kadajo
1 reakcja
Pokaż odpowiedź