Wojny i konflikty zbrojne na świecie
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez jirajamgo · Opublikowano
Kości Hynixa są, Ryzen calculator nie chce wczytać profilu z typhoon burnera bo nie kliknąłem "show delays in nanoseconds" a nie mogę tego znaleźć gdzie to jest... -
Przez maras2574 · Opublikowano
Nietety więcej razy jest odwrotnie, na 60 jeżdżą 40 !!! Konfidenci z kamerkami niech takich nagrywają i wysyłają na psy, a nie zaganiają kogoś, kto na ciągłej np. wyprzedzi właśnie takiego dzbana co jedzie poniżej ograniczenia i utrudnia ruch -
Przez Lameismyname · Opublikowano
No ale to na polskim amazonie była ta mega cena bo algorytm amazoński zdarł najniższą cenę od morelowych. Nawet nie patrzyłem co u szwaba się dzieje bo zapewne nic ciekawego. Przy okazji jako dobra persona po zamówieniu zrobiłem 2 wrzutki na peppera (wersja OC i non-OC). Ludziska się rzucili, to i dzisiaj te karty w zakładce "bestseller" amazona mają odpowiednio 1 i 3 miejsce, więc trochę pewnie ich poszło -
Przez Radio Tirana · Opublikowano
Polski Amazon nigdy nie brał udziału w tych promocjach. Jeżeli ktoś chce kupić grafikę u Bezosa i dostać klucz to niech kupuje na niemieckiej stronie Amazona. -
Przez Lameismyname · Opublikowano
Pisałem z pomocą techniczną amazona to odesłali mnie do PNY/Nvidii. Wyskrobałem maila do nich i zobaczymy. Na pewno jak się czegoś dowiem to będę pisał na forum. Ja z tych co łatwo nie odpuszczają Tym bardziej, że na tym konkretnym tytule mi zależy, bo z Village i Biohazard miałem mega dużo funu.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Kadajo,
Zasady "przechwycania" dla nieogarniętych ;)
Rekomendacja dodana przez Kadajo
1 reakcja
Pokaż odpowiedź