Gry z PlayStation będą trafiać na PC
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez galakty · Opublikowano
Wiadomo! By żyło się lepiej -
Przez nalewator · Opublikowano
Kupię obudowę kompletną R5 , R6 , Antec P10,ewentualnie coś podobnego z możliwością montażu napęu 5.25" i min 5-6 dyków SATA 2,5 -3,5 ". Najlepiej bez okna. -
Przez j4z · Opublikowano
Aha, ale "kurde fajne to" xd Na minę chciałeś mnie wysterować xd -
Przez Cappucino · Opublikowano
Ale jak ceny na stacjach spadną to oni też obniżą, prawda? -
Przez bleidd · Opublikowano
Pewnie narażę się fanom serii ale z punktu widzenia laika, który ograł parę z nich: 3 jest w stylu 2 choć nieco więcej tam akcji a mniej klimatu, do tego jest krótsza ale mechanicznie/gameplayowo to jest z grubsza dokładnie to samo. Nie wiem jak oryginały wypadają ale RE3 Remake wygląda jak reskin RE2 Remake zrobiony trochę na szybko. 4ka to już zdecydowanie przeniesienie ciężaru gameplayu na akcje, typowego zbierania przedmiotów i zagadek z nimi związanych jest niewiele, klimatu grozy też, zarządzania miejscem w ekwipunku jak i oszczędzania amunicji też znacznie mniej. Nie jest też aż tak liniowa, czasami gra daję trochę swobody w poruszaniu się po świecie gry ale generalnie gra jest liniowa tylko może nie aż tak jak 2/3. 5, 6- nie grałem. 7 to radykalna zmiana w stronę horroru, zmiana perspektywy na pierwszo-osobową (choć później dodali też widok TPP), więcej zagadek, więcej straszenia, bardziej kameralnie ale strzelania też nie brakuje, zwłaszcza w późniejszych etapach. Dość mocno przypomina mi to RE2 (zagadki, zarządzenie ekwipunkiem, mocny klimat) tylko z innej perspektywy. 8 to kontynuacja 7 ale klimatu grozy znacznie mniej, parę nowych mechanik (ulepszenia broni, bohatera, sklep), nieco bardziej otwarta struktura gry od liniowych poprzedniczek. 9 to mix RE7 (etapy Grace) i RE4 (Leon).
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi