Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, caleb59 napisał(a):

Nie, z tego co widzę dalej nie naprawili wysypywania się gry przy jej wyłączaniu (crash UE Engine), ogólnie chyba już koniec wsparcia bo cisza w eterze od dłuższego czasu tak ogólnie.

Partacze. Banda leniwych programistycznych psów. Ha tfu :E 

A tak na poważnie to lipa, dalej te wszystkie super hiper efekty od Dual Sense'a zanikają po paru minutach i trzeba myszką ruszyć albo spację wcisnąć.

To musi być jakiś gruby błąd w kodzie, że takiej rzeczy nie mogą ogarnąć. Tak najnowszy soft w padzie, tak typy na forach mają podobne problemy i każdy jest zachwycony, że takiej na pozór prostej rzeczy nie udało się wciąż załatać.

200w.gif?cid=6c09b952ihtprenuhb72nahxeu6

• Upvote 1
Opublikowano
5 godzin temu, DyndaS napisał(a):

Da się w to już grać? Słyszałem, ze stutter straszny.

Jakieś tipy ewentualne w temacie ustawień oraz co i jak z tą grą :E ?

Dało się grać już na premierę. Ani jednego crasha podczas rozgrywki. Bug z zagadką naprawiony, stuttering zmniejszony. A jak ktoś ma nerwicę(bez urazy 😉) i przegląda jakieś ciche crashe to tak naprawdę nigdy nie zagra.

4 godziny temu, JeRRyF3D napisał(a):

Mnie gra przygniotła klimatem. Odpuściłem.

To znaczy, że gra spełniła swoją rolę jako horror 🙂

Opublikowano

Ja nie neguje tego bo widziałem to u siebie parę razy ale nie zawsze. Chyba u mnie to wyglądało tak, że jak zamykałem grę bezpośrednio to lubiło to wyskoczyć a jeśli wyszedłem do menu głównego a potem dopiero z gry to problem nie występował nigdy.

Tak czy inaczej grę skończyłem jakiś czas temu, bardziej mnie irytowały te problemy z Dual Sensem, o czym już wspominałem ;) 

• Upvote 1
Opublikowano
8 minut temu, ODIN85 napisał(a):

No ale co to przeszkadza w graniu?

Teoretycznie w niczym ale irytuje, że gnoje nic z tym nie robią a wsparcie gry chyba już nie istnieje, a przecież trochę mniejszych czy większych problemów zostało jeszcze do załatania.

Opublikowano (edytowane)

Jak tutaj wypada pad vs k+m?

Normalnie bym grał k+m, ale na start info, że zalecają grać na padzie i mnie tak to teraz zastanawia. Na chwilę odpaliłem początek aby sprawdzić jak fps, ale widać jakieś takie opóźnienie poruszania się postaci.

Edytowane przez DyndaS
Opublikowano

Ja grałem na k+m i większych problemów z poruszaniem się nie widziałem. Postać na pewno nie porusza się nie dynaminicznie, aczkolwiek nie wiem czy nazwałbym poruszanie się ociężałym, chociaż bliżej na pewno tego drugiego określenia. To chyba po prostu kwestia podejścia, w oryginale James też nie był jakimś atletą ;) 

Opublikowano
24 minuty temu, DyndaS napisał(a):

Jak tutaj wypada pad vs k+m?

Normalnie bym grał k+m, ale na start info, że zalecają grać na padzie i mnie tak to teraz zastanawia. Na chwilę odpaliłem początek aby sprawdzić jak fps, ale widać jakieś takie opóźnienie poruszania się postaci.

Jest problem z dualsensem. Graj na klawie.