Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nie broń crapa.

Bloobery już się wypięli i zaczęli robotę nad nową grą więc szansa na poprawki jest żadna. To, że Tobie działa nic nie znaczy - wystarczy poczytać szerzej a nie opierać się tylko o ten jeden post wyżej. Ja też ograłem Metro Exodus 1.0 na premierę bez problemów, a inni mieli niestabilności i co z tego? Nic.

Poza tym szer. @lamparcicho też niedawno jak zapytałem o crashe to potwierdził i zameldował, że aktualizacja 1.06 gówno naprawiła. Może też ma niestabilnego kompa? W ogóle co to za głupie założenie - rozumiem, że będziesz jak Rejtan darł koszulę na klacie broniąc tego IP ale też nie obracajmy kota ogonem i nie mieszajmy nieudolności programistów z niestabilnym PC. :E

Edytowane przez caleb59
  • Upvote 1
Opublikowano

Crapa? Przecież ty nawet nie grałeś w tę grę. Crapem to jest Stalker 2, gdzie nieudolność jest masowa i wychodzi niemalże u każdego i ta gra powinna być usunięta ze sprzedaży :E W przypadku SH2 wyciągasz wnioski na podstawie jakichś pojedynczych randomowych wpisów, które jedyne co zawierają to crash, bez żadnych konkretów i stwierdzasz nieudolność ;) I nie nie bronię, bo za uszami gra miała w kwestii wydajności, ale z tym mają problem chyba wszystkie gry na UE5. Niemniej pisanie "crap" to jest jak dla mnie mocno przesadzone.

• Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

No kupiłem za całe 160zł. Jeśli okaże się, że gra się sypie to oficjalnie obaj lecicie na wycieczkę do...

7P3FN2g.jpeg

+ zwracacie mi 160zł za straty moralno-psychiczne. :E 

----------------------------

@ODIN85 @Necronom pobrałem grę, PIERWSZE ODPALENIE i od razu widzę...

1p9nwIF.jpeg

No ładnie żeście mnie strollowali, czekam na przelew 160zł za to gówno.

Z tego co widzę to chyba każdy to ma po patchu 1.06 :E https://steamcommunity.com/app/2124490/discussions/0/4638240322751623441/

Nie mogę tego nawet włączyć, za każdym razem jest crash przy odpalaniu, co te programsityczne gnoje z Bloobera narobiły to mi się w pale nie mieści a ludzie narzekają na Stalkera 2, śmiechu warte.

Edytowane przez caleb59
  • Haha 6
Opublikowano (edytowane)

Skisłem, oto co pomogło! :E

Jak się okazuje trzeba po świeżej instalacji gry wejść do c:/programfilesx86/steam/steamapps/common/SILENTHILL2/SHProto/Binaries/Win64 i odpalić JEDEN RAZ (słownie 1) plik startowy SHProto-Win64-Shipping.exe.

Po tym zabiegu gra startuje już normalnie, w pale mi się nie mieści coś takiego.

Edytowane przez caleb59
Opublikowano (edytowane)

Jeśli chcesz ze mną podejmować dyskusję na ten temat to najpierw odinstaluj grę, pousuwaj wszelakie configi z APPDATA i zainstaluj grę ponownie. :E 

Chociaż znając Ciebie i Twoje trollowanie zaraz napiszesz, że to zrobiłeś i u Ciebie wszystko działa tak specjalnie dla zasady by w dyskusji wyjść na swoje. :E 

Edytowane przez caleb59
Opublikowano (edytowane)

Jesteś jednak wyjątkowy ;) Będę specjalnie odinstalowywał działającą grę, czyścił wszystkie configi, a potem na nowo instalował, żeby coś sprawdzać.

Edytowane przez Necronom
Opublikowano

Bo nawet nie zdajesz sobie sprawy, że kiedyś do niej wrócisz i będziesz drapał się w głowę co jest nie tak bo przecież działała.

Wtedy mam nadzieję przypomnisz sobie ten dialog i dasz na tacę w kościele za moje zdrowie bo podrzuciłem rozwiązanie. :E 

• Haha 1
Opublikowano
23 godziny temu, caleb59 napisał(a):

Nie broń crapa.

Bloobery już się wypięli i zaczęli robotę nad nową grą więc szansa na poprawki jest żadna. To, że Tobie działa nic nie znaczy - wystarczy poczytać szerzej a nie opierać się tylko o ten jeden post wyżej. Ja też ograłem Metro Exodus 1.0 na premierę bez problemów, a inni mieli niestabilności i co z tego? Nic.

Poza tym szer. @lamparcicho też niedawno jak zapytałem o crashe to potwierdził i zameldował, że aktualizacja 1.06 gówno naprawiła. Może też ma niestabilnego kompa? W ogóle co to za głupie założenie - rozumiem, że będziesz jak Rejtan darł koszulę na klacie broniąc tego IP ale też nie obracajmy kota ogonem i nie mieszajmy nieudolności programistów z niestabilnym PC. :E

Oczywiście, że mam niestabilnego kompa. Płonie niczym planeta :E 

324693_600x315.jpg

• Haha 6