-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez damyan123 · Opublikowano
Chyba same UV bo zegarki takie same. -
Przez Umpero · Opublikowano
Nie chciałem wskazywać palcem, ale akurat byłeś jednym z tych, którzy przymykali oko na odchylenia użytkowników o poglądach od centrum do lewej. Jak mi jechali od ruskich onuc to miałeś to gdzieś. Jak ja napisałem "niedobra o tym mówić jest" to zafundowałeś mi bana za rzekomy antysemityzm. -
Przez Maciek. · Opublikowano
Rozumiem, że teraz nasi rodacy przebywający nielegalnie w USA, a jest takich polskich patriotów, wielbicieli Trumpa i tradycyjnych wartości siedzących tam nielegalnie od lat bardzo wielu, mają dwa wyjścia powrót do ojczyzny albo ucieczka do lewackiej Californii, przy której nawet lewacka EU jest konserwatywna a przynajmniej centrowa Myślę, że jak pomarańczowy małpiszon razem z post-apartheidową sierotą i resztą bandy "my wiemy wszystko najlepiej", zaczną im w styczniu robić porządki w kraju, to tam się kamień na kamieniu nie ostanie, nie jestem tylko do końca przekonany czy napewno to było to czego oczekiwali wyborcy, ale to się może dla nich źle skończyć. Tymczasem Joe jakby jakiś taki odmieniony -
Przez sniper76 · Opublikowano
@Umpero Co za PSU wziąłeś do zasilenia maszyny ?? -
Przez bourne2008 · Opublikowano
Nie dał bo zegary te same.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi