Sztuczna inteligencja AI - (OpenAI, ChatGPT, Midjourney, DALL-E) - Temat ogólny
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez LeBomB · Opublikowano
@JeRRyF3D szacuje się że w Polsce rocznie zużywa się 4,5 miliarda plastikowych butelek. Niech nawet połowa z nich będzie kaucyjna, to daje 1,125 miliarda zł rocznie z samej kaucji. A na pewno więcej niż połowa może być kaucyjna. -
Przez Qrdello · Opublikowano
W ten sposób 0-1 mogą myśleć tylko jednoosobowe działalności, a nie duże sklepy. Nawet jak kiedyś mając firmę składałem w ten sposób komputery, to zawsze to było na zasadzie wyrównania kosztów. Drożały różne podzespoły w różnych przedziałach czasowych, niekiedy niestety trzeba było zejść z usługi albo np. ograniczyć liczbę sprzedanych egzemplarzy, ale nie da się tak, że się nie da. Szczególnie w większych sieciówkach - które nawet specjalnie tej różnicy w zakupie od hurtownika nie dostrzegają. Małe sklepy, natomiast, to albo 100% przerzut na klienta albo chwilowa zmiana profilu działalności. -
Przez lesiu155 · Opublikowano
Ile by nie było, nie ma potrzeby tam zaglądać A jeśli Ci się to zapcha to będziesz miał sygnały, że dłużej suszy i nie dosusza. -
Przez bleidd · Opublikowano
Co to jest 2 lata Nie wiem, może nie jest to potrzebne. Na razie zbieram dane i póki co jeszcze sobie nie poukładałem w głowie wszystkiego Hmm trochu droga. Celowałem w okolice 3k -
Przez Radio Tirana · Opublikowano
Ale skąd weźmiesz pieniądze, żeby kupić za 1200, skoro sprzedałeś towar za 400? Kredyt?
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi