Sztuczna inteligencja AI - (OpenAI, ChatGPT, Midjourney, DALL-E) - Temat ogólny
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Rafe · Opublikowano
Trochę się utrzymują ale z drugiej strony gdzieś pojawiają się niby promocje, ostatnio jakiś zestaw 2x16GB adata xpg był w cenie 1400zł, 6000mhz ale nie pamiętam CL... Niby wcale tak hardkorowo AI nie wpłynie na zapotrzebowanie jak grzmiali ale skoro ludzie kupowali to ceny będą stały dopóki sprzedaż nie poleci na łeb na szyję... Zobaczymy, ja znać się na tym nie znam. Puki co nadal czekam na tego TUFa B760, spełniał wiele kryteriów dla mnie. Zanim dojdzie do wysyłki będę musiał przemyśleć temat procka ale jeżeli to mobo zostanie to 14700K kupię, nowe drogie i nawet 265KF chyba były po 1099zł, 14700K też mogliby dać w takiej cenie bo ciężko używkę za tyle znaleźć a 1500zł to sporo i wiele nowszych procków chodzi w tej cenie co podważa sens pchania się w starą platformę gdyby właśnie nie ceny ddr5 😛 Swoją drogą coś czytałem że producenci mieli jeszcze jakieś płyty wypuszczać z obsługą ddr4 i 1700, nie wiem jak AMD ale pewnie procki z AM5 z ddr4 nie będą pracowały ot tak jak te z 1700... No narobiło się trochę krótko mówiąc... PS Do 14700K chyba najlepszy cooler byłby Arctic Freezer 3 Pro jak czytam jaką ma wydajność ale nie wiem czy wejdzie na grubość na górę obudowy (Frame 5000D) żeby nie kolidował z mobo i czy brać wersję 360 czy 420 będzie znacznie wydajniejsza przy zachowaniu podobnego poziomu hałasu bo moja noctua nhd15 raczej nie ogarnie (moze jakbym kupowal 9900X to by dała z nim radę)... Ale na te przemyślenia i tam mam jeszcze trochę czasu. -
Przez KiloKush · Opublikowano
Jej dziwna działalność była na długo zanim poznała Charliego. -
Przez dannykay · Opublikowano
Na żywo lepiej brzmi F2 niż F1 Przynajmniej tak było 2 i 3 lata temu -
Przez KiloKush · Opublikowano
Ale co ma Charlie do swojej żony Eriki Frantzve? Polecam pooglądać o niej to robi się ciekawie. Są teorię, że ona specjalnie była podstawiona do Charliego. Erika ma bardzo dziwne koneksje, i prowadziła parę bardzo śmierdzących firm. Dodatkowo jej fundacja w Rumunii jest i była oskarżana o to, że wywoziła dzieci za granicę. A jej zachowanie po śmierci męża też rodzi wiele pytań.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi