Sztuczna inteligencja AI - (OpenAI, ChatGPT, Midjourney, DALL-E) - Temat ogólny
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez FlyMolo · Opublikowano
Dzięki za propozycję. Ten Ryzen 7700 różni się od 7500f max kilka procent z czego oba łapią w spokojnie okolice 100FPS w większości gier. AI leci też z tego co wiem z GPU i nie wiedzę za bardzo sensu dopłacać do tego AMD. Obudowa odpada. Szuka czegoś max Mini Tower - tak jak pisałem, potrzebuje kompaktowego PCta. Dzięki za kod na złożenie zestawu! -
Przez voltq · Opublikowano
Kupując PS5 Pro bez napędu przyczynił bym się do monopolu cyfrowego Sony FAT miał napęd a ja nie miałem PS4 i PS3 a na forum zachwalali pełno świetnych gier na wyłączność, ostatnie konsolę jakie miałem to PS1 i PS2 Gdybym miał aktualna wiedze to kupił bym wtedy PS4 zwykle i ograł sobie gierki to na monitorze 1080p To prawda Microsoft pomaga Sony Nie ma żadnej przepychanki zwykła dyskusja Doceniłem przecież to samo co zauważył już @DżonyBi że część gier na ps5 pro jest grywalna w trybie 60 klatek na TV 4k bo zniknęło mydło i gry nie są totalnie rozmazane Sam jestem zainteresowany kupnem PS5 Pro bo aktualnie nie mam żadnej konsoli ale tylko z napędem w zestawie lub jakby napęd był dostępny w normalnej cenie ze sklepu -
Przez CryptTM · Opublikowano
Panowie, wie ktoś ile gwarancji mają karty PNY na naszym rynku? Bo na stronie producenta nie ma o tym mowy, a jeden sprzedawca pisze 24mc, drugi 36mc - to jak w końcu, wie ktoś? Chodzi konkretnie o model 4060 (komp z Ryśkiem 3600 i FHD).
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi