Sztuczna inteligencja AI - (OpenAI, ChatGPT, Midjourney, DALL-E) - Temat ogólny
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez maras2574 · Opublikowano
Jedyny polski tor spełniający normy FIA. To jest dramat co się w tym kraju dzieje !!! Normalnie aż się wierzyć nie chce https://sport.tvp.pl/92628958/tor-poznan-zamkniety-inspektor-stwierdzil-ze-jest-za-glosno https://powrotroberta.pl/2026/04/tor-poznan-zamkniety.html -
Przez PaVLo · Opublikowano
Ja czekam na nowy model od MSI MSI MPG 322UR QD-OLED X24 Wyżej podałem też inny ciekawy model -
Przez Fatality · Opublikowano
Trafiłem na taki filmik. Konkretnie druga część zaczynająca się w 20:00. Babie przeszkadza hałas ciężarówki, sięga po kluczyk w aucie i wyłącza, dzwoni sama na policję i ci ją z miejsca zatrzymują bo weszła na teren (czyt. ciężarówkę) faceta. Potwierdzają z facetem wersje wydarzeń i ją zatrzymują. Tam mają debili i prawo dla debili - proste i skuteczne. W Polsce policja cześto nie wie co robić a czego nie robić, bo albo są niedouczeni albo przepisy się zmieniają co chwile i ludzie korzystają z luk aby pozniej się sądzić i zapychać sądy sprawami-śmieciami. Mimo, że ciekawie ogląda się te niektore filmy na yt jak konfitury i inne takie, to otwieranie ludziom drzwi w autach, czy wyciąganie kluczyków bo spowdowali wykroczenie, gdzie policja daje w 99% przypadków pouczenie to już przekroczenie pewnej granicy. -
Przez trepek · Opublikowano
Zależy od felg. W Lexusie ES aerodynamiczne alufelgii z Omotenashi są na równi z bokiem opony. @Katystopej Czemu masz temp płynu na 130*C, tak ma być w Oplu?
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi