Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Wydaje się że wersja TheCompany jest mniej okrojona (sądząc po ilości procesów w menedżerze zadań u testera o nicku Groszek1962). Przede wszystkim jest w niej do wyboru 2 kompozycje wizualne na etapie instalacji, Standard i ten Mystic Jungle. W opisie tego moda dla stylu Standard jest lista zmienionych domyślnych ustawień systemowych, które sobie może zastosować każdy na obecnym systemie.

Edytowane przez toska78
  • Upvote 1
Opublikowano

Poczytałem o wersji Thecompany i tam ludki piszą o jakichś problemach, czy to sterownik nvme lub inne.

Zainstaluję na próbę: Win JG11 25H2 Pro Lite Pl/Eng, jak będzie problematyczny, przejdę na TheCompany :lol2:

Mam czas do poniedziałku :E 

Opublikowano (edytowane)

Tak jak pisał toska79 wersja od sromotnika jest bardziej pocięta na starcie i dodaje też kilka opcji i zmian wyglądu których nie chciałem, TC jest bliższy temu co oferuje na starcie standardowy system wycięta jest tylko znaczna część telemetrii + dodane kilka kosmetycznych zmian (na plus) i to mi pasowało, resztę powycinałem we własnym zakresie, miałem kiedyś W10 od sromotnika i kilka rzeczy mi się tam nie podobało :P Nie miałem żadnych problemów z wersją TheCompany a mam go od tygodnia nawet dodałem wpisy do rejestru te na poprawę  wydajności nvme i wszystko ok ;) 

Edytowane przez Send1N