zozolek 318 Opublikowano 11 Grudnia Opublikowano 11 Grudnia 1 godzinę temu, maras2574 napisał(a): Pierwsze podium w mojej krótkiej karierze 25 min. Mount Panorama po ciemku gz, ile w acc wychodzi lap ? 2:05 ?
galakty 3 589 Opublikowano 12 Grudnia Opublikowano 12 Grudnia Ja na razie mało czasu, cisnę sobie daily na Maździe jak znajdę chwilę i jest mega Bez spiny, jak ktoś Cię uderzy to dasz radę ukończyć wyścig, a nie jak w LMU jedna kraksa i DNF
Dominix 440 Opublikowano 12 Grudnia Opublikowano 12 Grudnia Ja trochę sf25 mecze, wczoraj na spa udało mi się zrobić 1:55
MaxxGroo 34 Opublikowano Wtorek o 06:19 Opublikowano Wtorek o 06:19 (edytowane) Podłączyłem swojego VR Questa 2 i jest ledwo grywalne na Nordschleife Tourist, Rtx 5070ti / 5700x3d VR przeleżal 2 lata w szafie, bo na poprzednim Radeonie były problemy z poszarpanymi krawędziami w grach...Na Nvidii działa i wygląda dobrze. Triple screen już na stake ustawiony do pracy, od teraz wszystkie simy tylko VR. Edytowane Wtorek o 07:39 przez MaxxGroo
galakty 3 589 Opublikowano Wtorek o 08:22 Opublikowano Wtorek o 08:22 VR to wgl nie powinni jeszcze grzebać, szkoda zasobów.
zozolek 318 Opublikowano Wtorek o 09:56 Opublikowano Wtorek o 09:56 Imo najnowsze headsety kusza... Bsb2 czy pimax super. 50 ppi 4k to juz akceptowalny poziom.
MaxxGroo 34 Opublikowano Wtorek o 13:31 Opublikowano Wtorek o 13:31 (edytowane) Quest 2 w porównaniu do triple monitorów to papka na ekranie, ale skusiło mnie zaoszczędzone miejsce i nieco większa przejrzystość przez przednia szybę, bo siedzi się dokładnie jak w aucie i widać tyle co widzę jak siedzę w swoim. Obracać trzeba cała głową, żeby zobaczyć boki, na triple wystarczyło szybkie spojrzenie na krawędzie ekranu. Nie ma idealnego rozwiązania. Nikomu nie poleciłbym VRa z podobną specyfikacją, musi być przynajmniej 1.5 - 2x większa rozdzielczość na oko. Edytowane Wtorek o 13:36 przez MaxxGroo
zozolek 318 Opublikowano Środa o 07:03 Opublikowano Środa o 07:03 Nowy sezon w irce. Zdegradowali mnie ns D class 😁 a tu nowy pcup, trzeba szybko odzyskać. Ale toyka 86 prowadzi się kapitalnie. 1
hajapackage 19 Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu (edytowane) W dniu 17.12.2025 o 08:03, zozolek napisał(a): Nowy sezon w irce. Zdegradowali mnie ns D class 😁 a tu nowy pcup, trzeba szybko odzyskać. Ale toyka 86 prowadzi się kapitalnie. Nie ma tematu o iracing? Stwórz go :). Co do EVO - dobrze się teraz jeździ. Ostatnio też jakiś patch wyszedł, poprawili kilka rzeczy. Udało mi się dojść do ładu z ustawieniami kiery i wreszcie jest dosyć realistycznie. 7:59 i30n na Nordschleife zrobione. Spokojnie można urwać jeszcze sporo, bo pare razy za szeroko wyprowadziłem, a i czułem pare razy, że mogłem szybciej lecieć w długich zakrętach. Ustawienia auta: tc/esc off, 27psi przód, drogowe opony. Choć szczerze mówiąc trail braking u mnie nie ma wystarczającego wyczucia - mam zmodyfikowane te pedały od Mozy, ale nadal zbyt często łapie się na tym, że hamuje mocniej niż bym chciał. Edytowane 21 godzin temu przez hajapackage
MaxxGroo 34 Opublikowano 19 godzin temu Opublikowano 19 godzin temu @hajapackage Jak masz problemy z wyczuciem, to włącz sobie na jakiś czas simhub i overlay z wizualizacją osi pedału gazu i hamulca. W każdym simie z tym jeżdżę na początku.
galakty 3 589 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu 15 godzin temu, hajapackage napisał(a): mam zmodyfikowane te pedały od Mozy, ale nadal zbyt często łapie się na tym, że hamuje mocniej niż bym chciał LoadCell?
Dominix 440 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Drive through czyli kara przejazdu przez aleje serwisową
Rekomendowane odpowiedzi