Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Timestampsy do tego filmu sporo wyjaśniają o czym gadają, więc to w takim dużym skrócie można sobie przeczytać ;) do tego planują wersje 1.0 na jesień

Ogólnie dużo i grubo, a i najważniejsze, nie planują żadnych płatnych DLC podczas trwania EA. Można? Można ;)

• Upvote 1
Opublikowano

Pytanie jak chcą zarabiać żeby to rozwijać, ja wiem że liczą na sentyment i mnóstwo ludzi kupi, ale jednak bez DLC czy abonamentu żeby się utrzymać na samej sprzedaży... Chyba że sponsoring jakiś mają?

Opublikowano

A dobra, doczytałem że nie będzie DLC w EA, spoko. Ma sens.

2 minuty temu, zozolek napisał(a):

Nie jestem przekonany czy dobrze mierzą siły na zamiary. 

Poczekajmy na pierwsze recki.

Taaa, za dobrze to wygląda wszystko ;) 

Opublikowano

Zaczną zarabiać po wydaniu wersji 1.0 i możliwe że będzie tych DLC więcej niz jak do AC i będą bardziej się do tego przykładać, w sensie przez dłuższy czas. Do tego możliwe że jeśli mody mają być jakoś tam sprawdzane to kto wie czy oni w zamian za udostępnienie np możliwości rozprowadzania ich z poziomu gry nie będą na tym zarabiać.

Opublikowano

Najważniejsza kwestia to FFB i MP.
Szata graficzna mnie nie interesuje, otwarty świat i 200 aut tymbardziej - od tego mam forzę na padzie.
Wygląda jakby chcieli to połączyć, dotrzeć do szerszego grona odbiorców.

Póki co, mam nowy sezon w irku.

Opublikowano

Ciekawe czy gość od CSP im pomaga albo go zatrudnili :D 

Ja od ścigania się mam LMU obecnie, więc AC to będzie jedynie rozrywka żeby polatać bokiem autami cywilnymi, albo zrobić wycieczkę jakimś starociem po otwartym świecie. Odpalić VR, retro formułę i polatać po mieście, może być ciekawe :E 

Opublikowano

No ja mam F1 głównie, akurat w tym tygodniu kończe sezony w dwóch ligach to pewnie na AMS2 więcej sprawdzę. Wczoraj pierwszy wyścig jechałem po tym patchu 1.6, nie w LFM a w lidze co tez F1 mam i dość ciekawa sytuacja.

Setup z TT jest ok na 40min wyścig, ale przy włączonych realistycznych uszkodzeniach, jakieś ustawienie od chłodnicy nie było pod wyścig, olej się przegrzewał aż doszło do uwalenia silnika :D i tyle było z jazdy ;)

https://www.twitch.tv/dominiksden/clip/NeighborlySneakyGorillaOMGScoots-NoSBD-YCSQN6vnBC

• Like 1
Opublikowano

Ciekawy projekt, forza na padzie już dawno mi się przejadła a zawsze marzyłem o czymś dobrym na kierownicę i z otwartym światem do tego w europie:yuppie: Marka sama w sobie jest mocna więc powinna przyciągnąć sporo osób i liczę, że uda się zrobić z tego narzędzia do modów pełnoprawną grę.

Opublikowano

Ja tylko nadal nie rozumiem, jak ma wyglądać ta kaeriera vs. inne tryby gry.

Raz gość mówi, że można olać otwarty świat (i karierę single?) tylko ścigać się w multi, innym raze mówi, że jak nie masz wozu w garażu z trybu kariery, to nie pościgasz się nim w multi, a jeszcze innym razem, że pościgasz się, ale nie możesz go stuningować i nie nabijesz sobie expa...

Mnie akurat multi zwisa, ale zastanawia mnie, jak to będzie z trybami gry ogólnie. Będzie time trial z wyborem dowolnego wozu i toru? Będzie pojedynczy weekend czy mistrzostwa w single jak w ACC?

No i wyposażenie wozów - jak nie kupię fury w automacie, to już nie będzie dostępnej asysty automatycznej skrzyni biegów?

Dwadzieścia torów na start brzmi nieźle, pytanie, co dalej, i dlaczego tak drogo :E 

Wiadomo w ogóle jaka będzie cena tego EA?

Stwierdzenie, że moderzy będą mogli tworzyć własne tory też niepokoi.
Rozumiem, że tym razem realne obiekty odpadają, (podobnie jak samochody) - ale konkurencja dla przyszłych DLC z rozszerzonym Eifel już nie?

Nadal widzę tutaj masę niewiadomych, a makaroniarz często zdaje się odpowiadać tak, żeby niewiele powiedzieć.

Oby nie wyszedł z tego tak odpychający na dłuższą metę twór jak pierwsze AC.

Opublikowano

Raczej ceny gier aaa tutaj nie zobaczymy, więc celuje w jakieś 30-40£.

Jako że to będzie EA to przez ten rok do wydania wersji 1.0 będzie zapewnie sporo zmian, czy karierze czy innych trybach więc imo nie ma co się na początku obawiać.

Jedynie czy będzie działać i jak będzie działać. 

Wymagań nie ma jakiś dużych, no ale to będzie EA.

Wydaje mi się że jeśli będzie opcja posiadania auta co ma automatyczna skrzynię to przecież nie będzie się dało zmieniać w niej biegów bo to automat, nie spotkałem sie z tym chyba że jak auto ma automat to nie ma asysty, to brzmi bzdurnie. Bo mając auto co ma manualną skrzynię to asysta nie powoduje że auto ma automat. Po prostu asysta zmienia biegi, w automacie się ich nie zmienia.

To chyba za głęboka rozkmina ;)