Piraci drogowi
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez cyborg · Opublikowano
ale w grze mi sie tez sypie, od razu odpailem po wlaczeniu path of exile i to samo wczoraj i dzisiaj wyłaczyłem to co mowisz ale tez załadowałem ustawienia domyslne w biosie, zobaczymy czy bedzie dalej jesli tak to chyba plyta do wymiany moze jakies styki we wnęce ramu nie stykają dobrze -
Przez Paarthurnax · Opublikowano
@Dimazz Podobno USA nie uwzględniło, że coś może pójść nie tak i nie zrobili zapasów ropy a mogli na tym jeszcze sporo zarobić. "USA mają ogromny państwowy magazyn ropy zwany Strategic Petroleum Reserve (SPR). W lutym 2026 było zapełniony do około polowy. Dokładniej według danych tygodniowych: 6 lutego 2026: ok. 415,21 mln baryłek 13 lutego 2026: ok. 415,44 mln baryłek 20 lutego 2026: ok. 415,44 mln baryłek Max magazynu to 714 mln baryłek To najniższy poziom od ok. 30 lat. Czyżby zakładali tylko 3 dniową operację... @209458 Prawdopodobnie chińczyk nie chce się oficjalnie angażować, więc jak coś to będzie słał przez innych, być może przez ruskich albo jako podzespoły/składniki. Pojawiły się już przecieki o transportach chemikaliów do paliwa rakietowego. -
Przez bleidd · Opublikowano
Moja przy 110kkm już miała łożyska w stanie agonalnym, przy sprzedaży przy 190kkm już czułem, że powoli zaczynają się odzywać. Na forum Bravo mnóstwo ludzi je robiło w okolicach 100-150kkm
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi