PlayStation 5/5 PRO
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Kyle · Opublikowano
@Gret Nagar gdyby został wypukany, to olej byłby ciemniejszy. Prędzej może jakieś pozostałości produkcyjne ("wióry"), które nie zostały właściwie usunięte, zostały zmielone. Ja bym wymienił olej z filtrami i kontrolował, czy zjawisko się powtórzy. -
Przez MJRegul · Opublikowano
W sumie nuda i stagnacja w kompie, klocowatość MSI w budzie, kolor bo wszystko mam czarne (SB czerwony już zmieniony na Asusa Xonara) a MSI złote czy tam szampańskie i pasuje jak pięść do nosa. 5070 jedzie bo to Founders, czarny jak chciałem, wiem, że przede mną UV i krzywa wiatraków bo to głośna karta i ciepła ale będę mógł sobie porobić testy vs B580 Limited za połowę ceny 5070 Founders. Gram tyle co kot napłakał i nie mam problemu z zejściem z detalami w grze czy włączeniem FG w jakiejś singlówce jeśli mi mocy zabraknie. Pewnie w końcu zapłaczę za 16GB Vramu ale wtedy najwyżej będę polował na 4080/5080 Founders i tyle. A Founders dlatego, że optycznie mi najbardziej pasują po prostu. -
Przez Reddzik · Opublikowano
Ja tu widzę dwóch kumpli, i wasze przygotowanie do zabawy na Halloween. -
Przez lukadd · Opublikowano
Ale w jakiej dzisiejszej grze trzeba przycinać textury na 12GB vram w 1080p czy 1440p z DLSS? Może w Indianie z PT faktycznie , ale tam z lupą ciężko znaleźć różnice pomiędzy max buforem, a high. A w całej 99.9% reszcie gier zyskujesz na wydajności na szybszym GPU z 12GB, 16 vram się przyda tylko do jakichś wyjątkowych marginalnych sytuacji. -
Przez Reddzik · Opublikowano
Grałem, ale po kilku próbach ubicia 1 bossa dałem spokój, nie dla mnie tak samo jak jedynka i dwójka. Gra ustawiła mi dziwne detale, jakieś średnie z dlss wydajność... dałem Ultra(max) z DLAA + FG i było grywalne na luzie z ok 110-120fps albo i 150 zależnie od miejsca .
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi