Opublikowano 15 minut temu
Tak, tak, a Trump to ruski agent. Tusk wam mózgi wyprał.
Może nie ruski agent ale jednak w jakimś stopniu był finansowany ze wschodu i jest zdecydowanym fanem putlera.
Trump reprezentuje sobą takie same wartości jak putler i ma podobne poglądy. Dla niego demokracja to kasa i władza i nic poza tym.
Nie zdziwię się jak dogada się z putlerem "za kilka baryłek ropy".
Trump jest już stary ale dalej zachowuje się jak dziecko, które wykrzykuje hasła zanim pomyśli. Miejmy nadzieję, że jego sztab jest bardziej racjonalny i go będzie sprowadzał na ziemię.
@Fatality O czym ty teraz piszesz? Gdzie ja zrównywałem jakiekolwiek dzieci ze zwierzętami ?!
O wojnie domowej pisałem rzecz oczywistą. To rasiści sugerowali że zamieszki w WB czy inne podobne przerodzą się w wojny domowe. I liczyli że je wygrają. Zwyczajnie wyjaśniłem że nie mają żadnych szans i jak się skończy jeśli okażą się tak pozbawieni instynktu samozachowawczego by te wojny zacząć.
@kubikolos No tak, przecież to najzwyklejsza oczywistość. Mowa była o wojnach domowych. Kilku użytkowników sugerowało że takie wybuchną na tle rasistowskim w USA i dodatkowo w UE w tym w Polsce.
Przy czym zaznaczałem wyraźnie, że szansę iż faszystom coś podobnego jak wszczęcie wojny domowej w choć jednym dużym państwie UE się w ogóle uda, są znikome. Służby policyjne i inne, w tym wywiadowcze, monitorują te środowiska i w porę eliminują zagrożenia. Skutecznie.
Wszystko co się bandytom udaje to od czasu do czasu rozkręcić zamieszki. Które służby szybko izolują i rozbijają.
Dosłownie tak było z zamieszkami w WB. Część rasistowskich użytkowników laba pisało wówczas że już lada dzień zamieszki te obejma całą WB, dołączą inne kraje, nawet USA i już prawie upadają rządy i zaczynają się czystki na niebiałej ludności i lewakach.
A wyszło faszystowskim degeneratom jak zawsze gdy próbują
Znaczy ciężki wpiernicz od oddziałów prewencji i policji konnej. I tyle wystarczyło by stłumić to Wielkie Powstanie Białej Rdzennoeuropejskiej Konserwatywnej ludności
Nie udało im się nawet dojść do konieczności użycia policyjnych jednostek antyterrorystycznych, że o wojskowych jak SAS nawet nie wspomnę.
Rekomendowane odpowiedzi