ODIN85 131 Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu Okazja 3 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SethJames 17 Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) Godzinę temu, LYCONE napisał(a): Jak mam 85" TV z jasnością o połowę wyższą niż OLED to też jestem entuzjastą? jaka jasność jaki tv ? jaki kontrast ? Testował ktoś tego ALANA 2 jak to wygląda w tym trybie RT 30 fps jakość obrazu jest zadowalająca, jest ostrzej niż na OG ps5 ? Jak ze stabilnością obrazu? 52 minuty temu, Qrdello napisał(a): Na gorąco: Konsola sprawia wizualnie znacznie lepsze wrażenie niż FAT, lepsze też niż SLIM. Pierwsze odpalenie bez zastrzeżeń, update 1,3gb do pobrania, restartuje konsolę jak zwykle. Nie importowałem danych z FATa, bo mam mieć za chwilę kupca, z neta 1GB i tak sie to w miarę sprawnie pobiera. Kontroler po kilku rewizjach wydaje się solidniejszy niż fabryczne i oryginalne pady (jeden z moich 3 to oryginał, 4 lata - zero dryfów). W spoczynku poziom głośności konsoli porównywalny z FATem, czyli praktycznie głośność ambient pomieszczenia. Podczas gry jest o stopień głośniejsza niż FAT po wymianie wentylatora, ale to wciąż akceptowalny dla mnie poziom. Słychać cewki w moim egzemplarzu. A teraz parę fotek i zdjęcie ekranu w AW2 tryb perf, jak będę miał więcej czasu dorzucę filmy i screeny lepszej rozdzielczości. Jakosc jak na Ps3 w 720P Heavy rain wyglądał lepiej hah (żarcik niekorzystny screen Chyba jednak się przejdę do tego sklepu Edytowane 2 godziny temu przez SethJames 2 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowal_ 18 Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu Ja moją też odebrałem. Jeszcze w pudełku. Ale teraz kawa, urodzinowy tort i potem się zabieram za rozpakowanie 2 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azgan 138 Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 46 minut temu, ODIN85 napisał(a): To w sumie po co ta podstawka jak stoi w pionie bez niej? Żeby było drożej i bardziej Premium 1 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joloxx9 37 Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu Ktoś przenosił z zwykłej dane? Bo włączyłem, miało przenieść 300giga - 40 min, wracam za 5 min a konsola na głównym ekranie i nic nie pokazuje żeby robiła w tle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DżonyBi 41 Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu Dobra, jutro odbieram Pro. Ostatnio zadałem sobie pytanie. Co będzie szybciej. Stellar Blade na PC czy zakup Pro? Kiedy ja się z tego wyleczę.. 2 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1623 25 Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) 19 minut temu, Joloxx9 napisał(a): Ktoś przenosił z zwykłej dane? Bo włączyłem, miało przenieść 300giga - 40 min, wracam za 5 min a konsola na głównym ekranie i nic nie pokazuje żeby robiła w tle Tak, ja. niecała godzinka koło 200Gb. Na początku wyszukiwanie dawcy, naciśnięcie na nim power 1 sekunda. W pierwszej kolejności leci sam profil, Pro się zrestartowała i można było normalnie kożystać, natomiast fat cały czas w trybie przenoszenia. Podejrzeć można postęp kopiowania tam gdzie normalnie zasysa aktualizacje. Proces się kończy jak się dawca wyłączy. Edytowane 2 godziny temu przez Tomek1623 1 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LYCONE 14 Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu Godzinę temu, ODIN85 napisał(a): Nie bo lcd jest dużo tańsze Jaki dokładnie model bo 83" C był za ~10k do wyrwania... Zobacz ile kosztują topowe Mini LED. 37 minut temu, SethJames napisał(a): jaka jasność jaki tv ? jaki kontrast ? Testował ktoś tego ALANA 2 jak to wygląda w tym trybie RT 30 fps jakość obrazu jest zadowalająca, jest ostrzej niż na OG ps5 ? Jak ze stabilnością obrazu? Jakosc jak na Ps3 w 720P Heavy rain wyglądał lepiej hah (żarcik niekorzystny screen Chyba jednak się przejdę do tego sklepu To modelu 65", możliwe, że model 85" świeci mocniej. Nie chce mi się szukać. QN90B, mam też C i 48" OLED jako monitor w biurze. 2 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joloxx9 37 Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 14 minut temu, Tomek1623 napisał(a): Tak, ja. niecała godzinka koło 200Gb. Na początku wyszukiwanie dawcy, naciśnięcie na nim power 1 sekunda. W pierwszej kolejności leci sam profil, Pro się zrestartowała i można było normalnie kożystać, natomiast fat cały czas w trybie przenoszenia. Podejrzeć można postęp kopiowania tam gdzie normalnie zasysa aktualizacje. Proces się kończy jak się dawca wyłączy. Dzieki, w tym właśnie momencie dostałem info na tel, że się wszystko przeniosło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qrdello 30 Opublikowano 1 godzinę temu Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu Jakby to była na PCL to zaśmiałbym się coniektórym niedowiarkom dzisiaj poszła moja FAT, dodatki zagrały swoja rolę - pierwotnie była wystawiona za 2k, nawet 5% nie musiałem z tego zejść :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1623 25 Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu Ja jutro wystawiam swoją, konsola plus pad (4miesięczny) 1500 może nie będzie dużo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qrdello 30 Opublikowano 1 godzinę temu Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu Coś Ty , pójdzie na pniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SethJames 17 Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) 49 minut temu, Joloxx9 napisał(a): Ktoś przenosił z zwykłej dane? Bo włączyłem, miało przenieść 300giga - 40 min, wracam za 5 min a konsola na głównym ekranie i nic nie pokazuje żeby robiła w tle jak to się robi, jest jakaś opcja w opcjach plejki plus musza być podłączone do tej samej sieci wifi? 58 minut temu, Kowal_ napisał(a): Ja moją też odebrałem. Jeszcze w pudełku. Ale teraz kawa, urodzinowy tort i potem się zabieram za rozpakowanie Napisz wrażenia jak przetestujesz jakieś gierki z tym całym pssr. Edytowane 1 godzinę temu przez SethJames Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joloxx9 37 Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 3 minuty temu, SethJames napisał(a): jak to się robi, jest jakaś opcja w opcjach plejki plus musza być podłączone do tej samej sieci wifi? Napisz wrażenia jak przetestujesz jakieś gierki z tym całym pssr. Jak inicjalizujesz nowa to jest taka opcja, wifi/kabel s tej samej sieci muszą być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azgan 138 Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu Oj kusicie 🤭😉 Dobrej zabawy Panowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ODIN85 131 Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu O której jutro odbierasz? 1 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1623 25 Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu Ej, mieści się fat w oryginalnym opakowaniu do paczkomatu? Pamiętam że problemy były, slimka i pro już sporo mniejsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azgan 138 Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) 5 minut temu, ODIN85 napisał(a): O której jutro odbierasz? A Ty swoją gdzie masz ? Nie chwaliłeś się Edytowane 1 godzinę temu przez azgan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qrdello 30 Opublikowano 1 godzinę temu Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 5 minut temu, azgan napisał(a): Oj kusicie 🤭😉 Dobrej zabawy Panowie Odbieraj bo chłop w pasażu dzisiaj prawie mi kwestionariusz zrobił dlaczego upgrade robię 1 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azgan 138 Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Qrdello napisał(a): Odbieraj bo chłop w pasażu dzisiaj prawie mi kwestionariusz zrobił dlaczego upgrade robię Twardy jestem, dzień wytrzymałem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qrdello 30 Opublikowano 1 godzinę temu Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu Bo prawda taka, że każdy tu na coś marudzi w związku z prosiakiem a i tak 90% marudzących kupi prędzej czy później bo o czym będą teraz pisać na co psioczyć jak sami nie doświadczą ja faktycznie potwierdzić mogę jedną rzecz - PSSR jest lekko za mocno przeostrzone, szczególnie w TLOU2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azgan 138 Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu Kolejny 🤭 1 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qrdello 30 Opublikowano 1 godzinę temu Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu A ten to potrzebuje stałej opieki psychiatrycznej nie umniejszam jego wiedzy, ale na wizji robi z siebie takiego majstra że normalnie już kilka razy telemarkiem uklęknąłem przed jego zajebistością. 1 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowal_ 18 Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 24 minuty temu, SethJames napisał(a): Napisz wrażenia jak przetestujesz jakieś gierki z tym całym pssr. Nie wiem czy mam jakąś grę, która to obsługuje (cyfrową z plusa). Będę dalej grał w dead space remake pewnie, a jak dorwę napęd to Anal Wake i Harry Portier Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix. 119 Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu Ja sobie wlasnie kupilem Plusa Premium na msc wiec troche exow bedzie do ogrania i jakis staroci. Ideolo w oczekiwaniu na naped Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi