PlayStation 5/5 PRO
-
Ostatnio przeglądający 2 użytkowników
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Fenrir_14 · Opublikowano
To cwelostwo zwane lgbt+ jest właśnie częścią dzisiejszej polityki lol. Przecież są partie polityczne które się przekrzykują w składaniu obietnic temu cwelowskiemu towarzystwu. Zresztą w samej polityce masz takie wynalazki, przykład ta swędzidupa ze Słupska czy dajmy na to grodzka - wuj z cycami haha. -
Przez z1k · Opublikowano
Tak ale to był taki skok na głowę "Entuzjastów" i od serii 2xxx się to ciągnie i ciągnie. To było wiadomo od początku przy serii 4xxx po co pchać coś pomiędzy, jeśli konkurencja nie daję rady i do tego jeszcze po co pluć sobie samemu w twarz na przyszłą generacje pchając coś pomiędzy, jeśli dadzą coś ciut wydajniejszego, a droższego. Gdyby powstałą wersja 4080 ti to przynajmniej 5080 musiałby być jej wydajności co za czym idzie droższe w produkcji itp bla bla. -
Przez Keller · Opublikowano
Biologia wpływa na psychikę. No chyba że sądzisz,że tylko wpływa na genitalia. Dalej jesteś ignorantem. Tak samo z psychiatrii jesteś ignorantem, bo wmawianie sobie bycia batmanem to urojenie, z kolei posiadanie żeńskiego mózgu u mężczyzny jest UDOWODNIONE. Wyżej linki dałem. Są badania obrazowe nawet na ten temat. Leki na urojenia które działają na wmawianie sobie bycia batmanem czy innym napoleonem nie działają, więc mechanizm jest zupełnie inny. Dr med. Maciej Klimarczyk właśnie wyżej równiez wrzuciłem to wszystko wyjaśnia. Dalej nie chce mi się bić piany, kto chce być zacofany, ten będzie. Ja się podzieliłem źródłami, kto mądry ten sobie posłucha, douczy się, kto inny będzie pierdzielił coś o batmanach. Do kostki brukowej z takimi dyskusjami na budowie z ludźmi o głębii daktyla. -
Przez Camis · Opublikowano
To jest wątek o polityce, robicie OT więc załóżcie sobie osobny do tej całej gadki o psychologii i LGBT+.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi