Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
31 minut temu, Kadajo napisał(a):

Do GT7 nie trzeba ? Albo do Mortal Kombat czy Street Fightera ?

Wiem że do warzone czy Fortnite nie trzeba.

GT7 nawet nie właćzysz bez internetu, odpala sie demo gry. Masz ~6 samochodow i 1-2 trasy, lub music rally. Jak sie polaczysz z netem GT7 przechodzi w tryb pełnego dostepu, ale nie mozesz grac online, dopiero wykupujesz essential i mozesz. 

Diablo 4 np. bo tu wspominaja ludzie, to z racji swojej charakterystyki, że nie ma tam trybu single player i multiplayer, tylko jest samo multi, działa, bo tego nie mogą zablokować. Jakby zablokowali to bez PS plus w ogole bys diablo nie odpalił. 

Tak to jest rodzaj wymuszania pieniedzy przez SONY na zakup ich abonamentu.  No ale co zrobisz.

• Like 1
Opublikowano
Godzinę temu, Kadajo napisał(a):

Wiec, dlaczego za każdym razem czytam, że z PC to trzeba dokupić myszkę, klawiaturę, Windowsa itd. itd.

Ale to Ty dzwonisz, nikt tu teraz o tym nic nie pisał, Ty chcesz sobie znowu potrollować :E

Opublikowano (edytowane)

Czemu konsola nie obsługuje dwóch padów naraz tylko jak włączam jednego to drugi się wyłącza?

Dwa miejsca na USB , podłączyłem adapter do słuchawek i kabel do ładowania od słuchawek i już koniec miejsc bieda

Z przodu dwa jakieś wejścia w jeden wchodzi kabel do ładowania od pada a drugi nie wiem po co

Jeszcze muszę przewód HDMI od konsoli używać na PC bo ma chyba z 1 metr długości a HDMI od pc musiałem przełączyć na konsolę na szczęście oba są co najmniej 2.1

Edytowane przez voltq
Opublikowano
1 minutę temu, lukadd napisał(a):

Musisz hub USB jeszcze dokupić.

Widzisz, i kolejne wydatki przy kupnie konsoli, musisz mieć jeszcze hub USB!

Spoiler

Wybaczcie, musiałem. :E

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

Jak zawsze dowiaduje się po fakcie xD , psvr 2 może też dokupie 

31 minut temu, Vulc napisał(a):

Widzisz, i kolejne wydatki przy kupnie konsoli, musisz mieć jeszcze hub USB!

Pokaż ukrytą zawartość

Wybaczcie, musiałem. :E

Ja to tam pewnie za dużo nie pogram i tak bo robota i dom ale reszta w domu zachwycona nowa konsolą xD

Takie paradoksy kiedyś człowiek nie miał nawet na abonament 30 zł w grze online czy lepszy komputer pamiętam jak grałem w 30-40 fps w CS 1.5 a za podkładkę służył mi blok granitu xD ale było mnóstwo czasu a teraz są pieniądze na sprzęt a nie ma czasu xD

Edytowane przez voltq
Opublikowano (edytowane)

Jeszcze nie testowałem mocno narazie instaluje gry których nie mam za dużo po płyt się pozbyłem a cyfry praktycznie nie kupowałem  został mi tylko cyberpunk wiedźmin , Spiderman remaster , dbz kakakrott, diablo 2 , na płycie Skyrim edycja anniversalis czy jakoś tak gdzieś mi się zawieruszyl i nie sprzedałem także narazie napęd na jedną grę xD a na PS4 dying light i mass effect właśnie kupiłem za 30 zł cyfrę 

Zamówiłem sobie na płytach Elex 1 i 2 i dziedzictwo Hogwartu , zastanawiam się nad Alan wake edycja kompletna ale on ma 864p

Jakieś inne gry polecacie ? Ogólnie prawie  wszystkie exy na ps5 przeszedłem na fat

https://www.resetera.com/threads/all-games-with-ps5-pro-enhancements.1026072/

Coraz więcej tych gier ulepszonych 

Edytowane przez voltq
  • Upvote 1