PlayStation 5/5 PRO
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez kalderon · Opublikowano
Trochę się spóźniłeś bo po Black Friday dyski jakby podrożały, szczególnie te dobre. Dało się kupić Kingstona KC3000 za 299zł, teraz kosztuje minimum 360zł, 10zł więcej niż jego ciut nowszy brat (Fury Renegade). To trochę boli gdy wariant 2TB stoi po 529zł czyli 265zł za 1TB. Ew. w Morele ADATA S70 Blade za 302zł: https://www.morele.net/dysk-ssd-adata-xpg-gammix-s70-blade-1tb-m-2-2280-pci-e-x4-gen4-nvme-agammixs70b-1t-cs-9514875/ -
Przez Keel · Opublikowano
Najlepszy jest rogalik, steam ma troche lepszy chwyt, pewnie jakbym etui zalozyl na rogalika to by się to wyrównało. Legion jest ciężki w cholere, ale ja używam sprzętu na kanapie więc ciezar spoczywa na łóżku lub na bebzonie i nie odczuwalem wagi legiona. Jest trochę nieporęczny przez multum przycisków, szczególnie prawy pad No ale coś za coś. Ale ekran jest mega, szkoda że w rogaliku obrys ekranu jest wielki a wyświetlacz maly. Jakby zrobili tak jak cały obrys to byłby pewnie jak w legionie bez ramek. Kusi mnie zamienić jednak rogalika na legiona. -
Przez Katystopej · Opublikowano
Idź przodem bracie Jakie to jest słabe. Scenariusz jest turbodenny i turboprzewidywalny. Z aktorów tylko Marcin Kowalczyk (Jak zostałem gangsterem) tam się wyróżnia. Jeden z tekstów -znaleźliśmy 0.5mln zł gdy zabezpieczaliśmy miejsce zdarzenia, wie pani skąd się tam znalazły? -wzięliśmy kredyt na dom -i trzymaliście je pod materacem? -nie ufamy bankom -
Przez sideband · Opublikowano
Oni wklepali własną implementacje RTGI A nie korzystali z gotowca z UE, który by zamordował wydajność.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi