Roman_PCMR 67 Opublikowano 18 godzin temu Opublikowano 18 godzin temu Trzeba przyznac jedno. Duzy plus dla wydawcy ze dali demko gierki przed premiera. Za to sie chwali. Ogralem demko i gra to taki sredniak, za darmo mozna pograc z 5h.
ODIN85 556 Opublikowano 16 godzin temu Opublikowano 16 godzin temu 3 godziny temu, Qrdello napisał(a): W końcu dają Forspoken ta gra powinna w miesiąc po premierze trafić do Plusa, bo raz że tragedia wydajnościowa, to jeszcze gameplayowa i sprzedała się tragicznie Ostatnio wersja deluxe była w promce za 130 ziko chyba, to jak ktoś się pokusił i kupił to teraz sobie pluje w brodę Ktoś zrobił do tego spolszczenie? 1
voltq 270 Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu https://www.oleole.pl/akcesoria-playstation-5/sony-naped-ps5-d-chassis.bhtml?utm_source=2208151|lowcygier.pl PL&utm_medium=TradeDoubler&utm_campaign=(TradeDoubler)&utm_content=%2F 900 zł napęd w sklepie, skalpery ?
DżonyBi 379 Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu (edytowane) Ten sklep odleciał. Moze zatrudnili w dziale sprzedazy skalpera Marka. U nich 9800X3D po 3999, gdzie wczoraj mozna bylo kupic za 2449 w Media Expert. Edytowane 13 godzin temu przez DżonyBi
Geble 17 Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu Czyli wystawiają coś czego nie mają na stanie Dostawa do 7 dni roboczych. Pewnie wiedzą, że będzie dostawa z Chin w przyszłym tygodniu i golą niecierpliwców.
Migot 3 Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu Udało mi się wyrwać z outletu ps5 pro za 2555 zł, wg zdjęć ma jakąś ryskę na piano black i lekkie otarcie na obudowie. W tej cenie chyba spoko 1 1
DżonyBi 379 Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu (edytowane) 899 z duzego polskiego marketu to okazja. Dzbany "kupujo" od skalperow po 1k+. Markety i tak sa dla nas laskawe, ale jak widac coraz mniej. @Migot Spora przecena, moze cewki slychac z 3 metrow. Sprawdz najpierw i jak bedzie wszystko ok, to wtedy sie zacznij cieszyc. Nie mam nic przeciwko outletowi, bo sam tam tez trafilem kilka razy dobrze, ale 2x zle, z czego 1x bardzo zle. Na szczescie zawsze mozna odeslac jak cos. Edytowane 13 godzin temu przez DżonyBi
Migot 3 Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu 8 minut temu, DżonyBi napisał(a): 899 z duzego polskiego marketu to okazja. Dzbany "kupujo" od skalperow po 1k+. Markety i tak sa dla nas laskawe, ale jak widac coraz mniej. @Migot Spora przecena, moze cewki slychac z 3 metrow. Sprawdz najpierw i jak bedzie wszystko ok, to wtedy sie zacznij cieszyc. Wiesz może jak najlepiej to zweryfikować ? Na cewki jest chyba gwarancja jak coś nie >? 1
DżonyBi 379 Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu Na glosne cewki nie ma gwarancji, ale jak nic Cie nie zapokoi z akustyka konsoli to ok. Nie mam zamiaru Ciebie nastanawiac negatywnie, ale na radosc troche za wczesnie.
Migot 3 Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu 22 minuty temu, DżonyBi napisał(a): Na glosne cewki nie ma gwarancji, ale jak nic Cie nie zapokoi z akustyka konsoli to ok. Nie mam zamiaru Ciebie nastanawiac negatywnie, ale na radosc troche za wczesnie. Racja, nie ma co się nastawiać. Jutro sprawdzę, jak coś będzie nie tak to mam 14 dni na zwrot
voltq 270 Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu (edytowane) @DżonyBi miałem dobry nos żeby za 650 zł kupić napęd Edytowane 12 godzin temu przez voltq
Phoenix. 438 Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu No i kolejna promocja na gry, kolejny spisek sony z napedami! https://www.ppe.pl/news/359225/gry-na-ps5-i-ps4-w-specjalnej-promocji-znizki-na-wielkie-hity.html
Kowal_ 96 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu Godzinę temu, voltq napisał(a): https://www.oleole.pl/akcesoria-playstation-5/sony-naped-ps5-d-chassis.bhtml?utm_source=2208151|lowcygier.pl PL&utm_medium=TradeDoubler&utm_campaign=(TradeDoubler)&utm_content=%2F 900 zł napęd w sklepie, skalpery ? Oczywiście, polują na jeleni, oznacza to tyle, że są pewni dostawy, czytaj w innych sklepach również będą. Protip - nie tylko duże elektromarkety handlują napędami, wiele sklepów będzie je miało taniej. No i ładny nóż w plecy skalperów z olxów itd. Za chwilę nawet tam zaczną się obniżki. Zresztą już się zaczęły, sporo ogłoszeń wisi już po 2-3 tygodnie, non stop odświeżane/wrzucane na nowo i po stówę, dwie taniej, jeszcze chwilka.
Qrdello 167 Opublikowano 11 godzin temu Autor Opublikowano 11 godzin temu Godzinę temu, DżonyBi napisał(a): 899 z duzego polskiego marketu to okazja. Dzbany "kupujo" od skalperow po 1k+. Markety i tak sa dla nas laskawe, ale jak widac coraz mniej. @Migot Spora przecena, moze cewki slychac z 3 metrow. Sprawdz najpierw i jak bedzie wszystko ok, to wtedy sie zacznij cieszyc. Nie mam nic przeciwko outletowi, bo sam tam tez trafilem kilka razy dobrze, ale 2x zle, z czego 1x bardzo zle. Na szczescie zawsze mozna odeslac jak cos. Właśnie od majfrienda przyszedł do mnie wentylator foxconn f1. Z ciekawostek paczka szła 8 dni szybciej niż niejedna dostawa pl-pl. Już na pierwszy rzut ok, jak wyciągnąłem swoją deltę, różnica jest. Przede wszystkim moja delta miała spore bicie na łożysku, wystarczyło ją lekko rozkręcić w ręce i widać jak faluje wentylator. Nic dziwnego, że podczas pracy było słychać falowanie. Foxconn nie ma takiego bicia, prawie wcale w sumie nie ma. Czy będzie cichszy? Wątpię, natomiast mam nadzieję, że podczas pracy nie będzie mnie irytował falowaniem. Najcichsza jest ponoć rewizja f5, ale te trafiają póki co tylko ja JP i majfriendy nie mają ich jeszcze. Podmianka bajka, cztery śrubki, zaklejka portu z kabelkiem. 5 min roboty. 1
voltq 270 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu 32 minuty temu, Kowal_ napisał(a): Oczywiście, polują na jeleni, oznacza to tyle, że są pewni dostawy, czytaj w innych sklepach również będą. Protip - nie tylko duże elektromarkety handlują napędami, wiele sklepów będzie je miało taniej. No i ładny nóż w plecy skalperów z olxów itd. Za chwilę nawet tam zaczną się obniżki. Zresztą już się zaczęły, sporo ogłoszeń wisi już po 2-3 tygodnie, non stop odświeżane/wrzucane na nowo i po stówę, dwie taniej, jeszcze chwilka. Te słynne obniżki już za chwile , na razie skalperami okazały się sklepy bo prywatny gość sprzedał mi za 650zł
Qrdello 167 Opublikowano 10 godzin temu Autor Opublikowano 10 godzin temu 48 minut temu, voltq napisał(a): Te słynne obniżki już za chwile , na razie skalperami okazały się sklepy bo prywatny gość sprzedał mi za 650zł Ktory też jest skalperem. Kupil żeby sprzedać a nie żeby użytkować. To że skroil na 2 stówy a nie 5 nie znaczy że zrobił dobrze. 1
azgan 768 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu Gry w PlayStation Store opłaca się kupować tylko jak są wyprzedaże lub jakieś fest promocje podobnie zresztą jak wygląda to na STEAM. Ja tak stworzyłem sobie całą bibliotekę na PlayStation praktycznie od 0 i wszystko w digitalu więc będę mógł z tego korzystać również na PS6 nawet jak napędu już nie będzie. Od groma mam tych gier, ponad 300 tytułów + stale odbieram te które są w PS+ Essential z appki w smartphone 😁 3
kanon7 119 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu 5 godzin temu, voltq napisał(a): gość sprzedał mi za 650zł 6 godzin temu, voltq napisał(a): miałem dobry nos żeby za 650 zł kupić napęd W dniu 26.11.2024 o 21:03, voltq napisał(a): Ja dałem 650 zł Po ile kupiłeś ten napęd? Bo nie potrafię znaleźć w archiwum... Wydaje mi się że kupiłeś sobie napęd, tylko po to aby położyć go na biurko koło komputera, aby codziennie przypominał Ci że musisz jeb%^ć posta że go kupiłeś i po ile 1
voltq 270 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu (edytowane) @kanon7 sprawa wygląda następująco @DżonyBi i @Kowal_ zarzucili mi że wspieram skalperow kupując napęd w takiej cenie , odpowiedziałem że gdybym kupił drożej niż w sklepie to mieli by rację i że ceny w sklepie będą na poziomie 900-1000 zł gdyż ostatni rzut za 800 poszedł bardzo szybko , więc to sklepy są skalperami skoro cena ustalona przez Sony wynosi 500 zł o ile dobrze pamiętam 5 godzin temu, Qrdello napisał(a): Ktory też jest skalperem. Kupil żeby sprzedać a nie żeby użytkować. To że skroil na 2 stówy a nie 5 nie znaczy że zrobił dobrze. Sklep też jest skalperem kupili taniej sprzedają drożej niż prywatne osoby @azgan mas rację ale mi wychodziło taniej jak ogrywałem exy na ps5 kupić nówkę na płycie i sprzedac potem taniej niż zakup cyryfy nawet na promocji Teraz Jedi dorwałem za 84 zł nowe z Avans a widzę licytacje na Allegro Dlatego trzeba wspierać nośniki W ME był Jedi za 77 zł ale nie zdążyłem kupić https://allegro.pl/oferta/star-wars-jedi-ocalaly-ps5-pl-16993962213 W dniu 11.12.2024 o 07:41, Qrdello napisał(a): A będziesz liczył te piksele czy grał? Bo to jest zasadne pytanie. Nie sprawdzałem FO, ale Survivor wygląda rozsądnie na OLED 4K. Widać jakies tam artefakty w przestrzeni RTAO, na odbiciach RT i czasami w dalszym planie, ale nic co by mnie od gry odbijało jakoś specjalnie. Gra w ruchu prezentuje się bardzo dobrze. Spróbuję ograc jak skończę KCD 1 na PC, kupiłem obie częśći bo nie grałem w żadną Edytowane 5 godzin temu przez voltq
Phoenix. 438 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu 13 minut temu, voltq napisał(a): zarzucili mi że wspieram skalperow kupując napęd w takiej cenie , odpowiedziałem że gdybym kupił drożej niż w sklepie to mieli by rację i że ceny w sklepie będą na poziomie 900-1000 zł gdyż ostatni rzut za 800 poszedł bardzo szybko , więc to sklepy są skalperami skoro cena ustalona przez Sony wynosi 500 zł o ile dobrze pamiętam Bo kupiles od skalpera to fakt, sklepy podnosza cene ale nazwac ich skalperami nie mozna, jednak ma to male znaczenie w tej chwili. Przed zakupem pisales jedno, a zrobiles drugie I nie byloby nic w tym zlego, ze kupiles od skalpera ale ty za grosz nie jestes slowny, wrecz piszesz to co ci wygodnie w danej chwili dla ciebie, a robisz co innego. Dlatego ludzie ci to wypominaja, a nie to , ze kupiles od skalpera Jestes po prostu dwulicowy i tyle, a teraz palisz glupa tlumaczac sie co drugi dzien i przypominajac za ile kupiles naped chca wmowic kazdemu ze nie kupiles od skalpera tlumazac sie cenami sklepow podnoszacych cene Jestes juz z tym tematem tak nudny to juz chyba kazdy widzi wiec niedlugo trzeba bedzie cie dodac do ignorowanych, zeby nie czytac tego spamu, a ja pisalem juz,ze Ty bedziesz ten naped wypominal do premiery PS6 i poki co sie nie mylilem 1
ryba 151 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu 6 godzin temu, voltq napisał(a): Te słynne obniżki już za chwile , na razie skalperami okazały się sklepy bo prywatny gość sprzedał mi za 650zł Kupiles wersje sklepowa w boxie, czy sam naped bez boxa?
voltq 270 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu (edytowane) 52 minuty temu, ryba napisał(a): Kupiles wersje sklepowa w boxie, czy sam naped bez boxa? Wrzucałem zdjęcia wcześniej, normalnie z paragonem i w pudełku oryginalnym zamkniętym oryginalnie Godzinę temu, Phoenix. napisał(a): Bo kupiles od skalpera to fakt, sklepy podnosza cene ale nazwac ich skalperami nie mozna, jednak ma to male znaczenie w tej chwili. Przed zakupem pisales jedno, a zrobiles drugie I nie byloby nic w tym zlego, ze kupiles od skalpera ale ty za grosz nie jestes slowny, wrecz piszesz to co ci wygodnie w danej chwili dla ciebie, a robisz co innego. Dlatego ludzie ci to wypominaja, a nie to , ze kupiles od skalpera Jestes po prostu dwulicowy i tyle, a teraz palisz glupa tlumaczac sie co drugi dzien i przypominajac za ile kupiles naped chca wmowic kazdemu ze nie kupiles od skalpera tlumazac sie cenami sklepow podnoszacych cene Jestes juz z tym tematem tak nudny to juz chyba kazdy widzi wiec niedlugo trzeba bedzie cie dodac do ignorowanych, zeby nie czytac tego spamu, a ja pisalem juz,ze Ty bedziesz ten naped wypominal do premiery PS6 i poki co sie nie mylilem Logika bracie level hard jak sklep podnosi cenę z 500 zł do 800 zł a teraz nawet do 900 zł powyżej sugerowanej przez Sony i nie są to żadne podatki VAT itd to jest dobrze bo to wielki sklep ale jak jeden Janusz kupił sobie dwa napędy za cenę 500 zł i sprzedał za 650 zł to już skalper Nie rozumiem tego ataku personalnego na czym miała być polegać ta dwulicowość? Przeczytałeś że zrozumieniem mój wcześniejszy post odnośnie przepłacania u skalperow gdzie sklep wystawiał w normalnej cenie ? , teraz było odwrotnie i to sklep był skalperem więc jeżeli kupił bym ze sklepu w tej cenie wtedy mógłbym zaprzeczyć sam sobie , czytanie ze zrozumieniem się kłania Edytowane 3 godziny temu przez voltq 1
ryba 151 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu 15 minut temu, voltq napisał(a): Logika bracie level hard jak sklep podnosi cenę z 500 zł do 800 zł a teraz nawet do 900 zł powyżej sugerowanej przez Sony i nie są to żadne podatki VAT itd to jest dobrze bo to wielki sklep No co za bzdura, przeciez to sklep, im wieksza cena, tym wiekszy vat i podatek jest zaszyty w srodku 1
voltq 270 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Teraz, ryba napisał(a): No co za bzdura, przeciez to sklep, im wieksza cena, tym wiekszy vat i podatek jest zaszyty w srodku To troll z twoje strony czy nie rozumiesz sensu mojego posta ?
Phoenix. 438 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Godzinę temu, voltq napisał(a): Nie rozumiem tego ataku personalnego na czym miała być polegać ta dwulicowość? Ja rozumiem ale Ty nawet nie masz pojęcia co piszesz wymyślając bajki że promocje w psn store na 30 lecie to spisek w kwesti napędów 🤣Także nie licz że ktoś cię weźmie na poważnie Nie rozumiesz swojej dwulicowości to też nie klopot, zwykle takie osoby mające ze sobą problem nie widzą nic złego w sobie. Ale mi szkodzą czasu na cytowanie Ciebie. Żegnam! Godzinę temu, voltq napisał(a): odnośnie przepłacania u skalperow gdzie sklep wystawiał w normalnej cenie ? , On nie ma nic do rzeczy i nic nie zmienia , Ty już się pogrążyłeś dawno więc się nie tłumacz. Godzinę temu, ryba napisał(a): No co za bzdura, przeciez to sklep, im wieksza cena, tym wiekszy vat i podatek jest zaszyty w srodku On nie rozumie slowa skalpel wiec podpisuje wszystko pod to kto podnosi cenę Ale sam nie wie kto to skalpel.
Rekomendowane odpowiedzi