GordonLameman 836 Opublikowano Sobota o 13:36 Opublikowano Sobota o 13:36 Call of Duty. Gram multi i Warzone. nie dużo bo maks godzina dziennie. Czasem tak żeby zrobić wyzwania.
sino 11 Opublikowano Sobota o 13:38 Opublikowano Sobota o 13:38 22 godziny temu, Phoenix. napisał(a): Czarny piatek jak co roku, 30lecie Playstation to wiadomo wyjatek od reguly, wyprzedaz zimowa jak co roku na kazdej platformie. Zgadza się. Duże wyprzedaże są co ok miesiąc (zimowa wiosenna letnia jesienna black f, Wielkanoc Nowy rok i wiele innych jak wyprzedaże danej firmy jak Ubi EA itd. czy też wyprzedaże tematyczne: dlc gry indie strategie strzelanki i co im się wymyśli). 21 godzin temu, voltq napisał(a): @Phoenix. Jesteś trollem ? Na pc masz steam epic gog itd i pełno keyshopow Na PlayStation masz tylko ich sklep Po co takie głupoty wypisujesz? Jako świeżak casual PS5 Pro zacznij sprawdzać sklep. Na XSX są to wtorki i czwartki (najczęściej wtorki wyprzedaż 200-1000 gier). Na PS5 są niemal takie same wyprzedaże chyba w środy i piątki (nie mam PS5 więc nie wiem). Różnica dnia wynika pewnie ze strefy czasowej Los Angeles vs Tokyo (a może nawet Alaska więc gry usuwane o północy tak naprawdę są usuwane gdy północ jest na Alasce). 1
DżonyBi 425 Opublikowano Sobota o 16:28 Opublikowano Sobota o 16:28 https://www.pepper.pl/share-deal-from-app/959475 ~800zl za Edge z Amazon.it
SethJames 57 Opublikowano wczoraj o 16:31 Opublikowano wczoraj o 16:31 (edytowane) W dniu 21.12.2024 o 15:33, ODIN85 napisał(a): Narzekać, że wersja PRO ma kilka opcji graficznych trybów – powtarzam, wersja PROFESJONALNA. Wyłączyłem tę clickbaitową recenzję po tym tekście: typowy, zniewieściały zajączek Edytowane wczoraj o 16:40 przez SethJames 1
voltq 321 Opublikowano wczoraj o 17:30 Opublikowano wczoraj o 17:30 (edytowane) W dniu 21.12.2024 o 14:38, sino napisał(a): Zgadza się. Duże wyprzedaże są co ok miesiąc (zimowa wiosenna letnia jesienna black f, Wielkanoc Nowy rok i wiele innych jak wyprzedaże danej firmy jak Ubi EA itd. czy też wyprzedaże tematyczne: dlc gry indie strategie strzelanki i co im się wymyśli). Jako świeżak casual PS5 Pro zacznij sprawdzać sklep. Na XSX są to wtorki i czwartki (najczęściej wtorki wyprzedaż 200-1000 gier). Na PS5 są niemal takie same wyprzedaże chyba w środy i piątki (nie mam PS5 więc nie wiem). Różnica dnia wynika pewnie ze strefy czasowej Los Angeles vs Tokyo (a może nawet Alaska więc gry usuwane o północy tak naprawdę są usuwane gdy północ jest na Alasce). Pojedyncze promocje -80/-90 procent są opłacalne oczywiście gdyby nie powodowało to że Sony dąży do monopolu Bo np mass effect za 23 zł czy Jedi FO za 22 zł to dobra inwestycja Ale już takie Jedi survivor jest za 90 zł cyfra , a na płycie było za 77 zł w ME a w Avans za 84 zł odsprzedaż co najmniej za 45-50 zł bo tyle ostatnio dwie licytację były Więc cyfra tylko w niektórych przypadkach jest korzystna ale ogólnie lepiej pozostać przy nośnikach żeby nie doprowadzić do monopolu https://www.resetera.com/threads/all-games-with-ps5-pro-enhancements.1026072/ Kolejne gry dostają upgarde na ps5 pro p.s ktoś pisał że miał trzaski w pulse Elite , doświadczyłem tego samego ale resetowalem słuchawki i odbiornik plus słuchawki leżały na ręczniki na kalaroferze żeby ewentualną wilgoć osuszyć i trzasków już nie ma w ogóle Słuchawki jedynie nie są wygodne i tutaj ich nie polecam bo za mocno opinają głowę i nie pasują do większych uszu , lepsze są konstrukcję z dużym nausznikami Edytowane wczoraj o 18:01 przez voltq
kanon7 147 Opublikowano wczoraj o 18:16 Opublikowano wczoraj o 18:16 (edytowane) Game 2025 r. Edytowane wczoraj o 18:17 przez kanon7 2 3
azgan 835 Opublikowano wczoraj o 18:51 Opublikowano wczoraj o 18:51 W dniu 21.12.2024 o 16:33, ODIN85 napisał(a): Oprócz Demon's Souls Remake nie ma na PC też np. Gran Turismo 7 więc trochę się pomylił z tym że wszystkie gry są już na PC 😉 1
ODIN85 642 Opublikowano 15 godzin temu Opublikowano 15 godzin temu 10 godzin temu, kanon7 napisał(a): Game 2025 r. Wolverine i Venom raczej też będą.
Phoenix. 557 Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu Dawno nie widziałem tak głupiej i nielogicznej wstawki bez sensu. Pomijanie gier Sony oraz wstawianie gier multiplatformowych tylko dla jednej platformy.
michaelius33 30 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu Jeszcze się ludzie nie nauczyli, że po tym jak Microsoft opóźni kilka gier z bieżącego to pod koniec grudnia ich kolejny rok wygląda mocarnie, a potem z wielkiej bomby wychodzi przemoczony kapiszon bo połowę gier planowanych trzeba przesunąć na kolejny rok No i Doom wyjdzie na PS5
azgan 835 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu 5 godzin temu, ODIN85 napisał(a): Wolverine i Venom raczej też będą. Death Stranding 2 32 minuty temu, michaelius33 napisał(a): No i Doom wyjdzie na PS5 Indiana Jones, nowy Doom oraz Call of Duty czyli same dobre gry
ODIN85 642 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu A na konsolach i tak najwięcej gra się w Fifę i Coda 1 1
Roman_PCMR 121 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu 17 godzin temu, kanon7 napisał(a): Game 2025 r. Ale bzdura. Kazda z tych gier wyjdzie na PC i...PS5
Kowal_ 134 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu A ja wczoraj pograłem w Silent Hill 2. Port jest słaby technicznie, kupa bugów i glitchy. Ale nie skupiając się na technikaliach to klimat jest świetny, ja jestem już przesycony "otwartym światem" z milionem przeskadzajek i zbieractwa śmieci po mapie czy bycia pomagierem co któregoś napotkanego NPC. Jest na pewno sentyment do serii i czuć w tej grze drewno tamtych lat, ale kurde, takiej właśnie gry chciałem. Nie wiem czy jednak póki co nie zacząć Alana, a dać Silentowi, a właściwie Blooberowi trochę czasu na poprawki jednak obawiam się, że już żadnych nie będzie i gra zostanie w takim stanie w jakim jest. A w kwestii cyfry to skoro mam napęd i interesują mnie tylko gry singlowe to anulowałem subskrypcję ps+, fakt faktem trochę tytułów zagrałem z tego co rzucili, ale za 500zł mam mnóstwo płyt i będę grał w to co konkretnie chcę zagrać, a nie co akurat jest dostępne. No i nie będę się łapał na tym, że chcąc w coś zagrać spędzę pół godziny na przeglądanie katalogu, a finalnie nie zagram w nic, nie mam na to czasu 1
ODIN85 642 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Silent lepszy od Alana. Najpierw to skończ.
Rekomendowane odpowiedzi