Serio ja wysiadam z tej dyskusji
Nie dla tego że nie mam argumentów tylko wy nie umiecie czytać ze zrozumieniem, Skoro Bóg dał wolną wolę człowiekowi to nie ingeruje w jego postępowania.
https://www.digitimes.com/news/a20241202PD213/elon-musk-nvidia-xai-production-tsmc.html
Musk zapłacił Nvidii dodatkową kwotę za priorytetową dostawę serwerów z GB200. Kontrakt na ponad 1 miliard dolarów.
Kosmiczne sumy, nvidia tylko klepie projekty krzemu, a ludzie jej na siłę wpychają dolary do rąk
"Wszystko, co uczyniliście jednemu z tych braci moich najmniejszych, Mnieście uczynili" (Mt 25, 40)
wszechmogący "bóg" pozwala i nie robi nic z tym co ludzie w ogóle, a w szczególności, jego przedstawiciele na ziemi robią
Podałeś argument, że nie dostaną ślubu, bo nie mogą mieć dzieci , a sam twierdzisz, że jednak mogą
kto tu się teraz zaorał ?
Mało dzieci w domach dziecka? mogą zaadoptować skoro jest 100% pewne że nie mogą mieć swojego. Tak wiem procedury adopcyjne są chore w Polsce że czeka się na to chyba do kilku lat nawet.
Samsung jest lepszy, ale w codziennym użytku różnic nie odczujesz, więc kwestia ceny za Samsunga. Dopłata 200-250 zł na pewno nie ma sensu jeśli komputer nie jest wykorzystywany do profesjonalnych zastosowań.
Rekomendowane odpowiedzi