Hydepark, Retro, Luźne rozmowy
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Pshemko · Opublikowano
Przepraszam, że dopiero teraz odpisuje, dosyć intensywny weekend, że aż tak nie miałem jak włączać często komputer by potestować. Na razie oprócz tego jednego błędu co opisałem wyżej wszystko jest ok, PC ciutkę wolniej się włącza ale tak to wszystko ok. Od przyjaciela, on ma G.SKILL 32GB (2x16GB) 6000Mhz CL32 Trident Neo, wtedy ja bym mu dał moje a on mi swoje, ale to jak coś to po środzie bym spróbował. -
Przez leven · Opublikowano
A to juz pytanie do Krzysiaka lun Senda. Panowie mają czerwone karty -
Przez masterpiece · Opublikowano
Dziwna sytuacja się zadziała. Dzisiaj było grane praktycznie cały dzień i nie wyjebało mnie ani razu. Podpiąłem stary zasilacz, 650w zamiast 850w, a PC postawiłem na biurku (celem szybkiego dostępu żeby się nie schylać podczas kombinowania) zamiast normalnie na ziemi jak zawsze, przy czym na ziemi, to u mnie znaczy na dywanie. Ta obudowa którą mam, ma nóżki jakieś 5cm wysokie, ale czy jest to możliwe, że ten dywan właśnie powodował jakiś problem dla zasilacza i to on odcinał mi prąd? -
Przez Macius · Opublikowano
Czm na przykład jest 120-140 1% low i jade nagle spadek do 80-100 i ścina rozumiem że freesync tego nie wygładzi? Albo spada ogólny fps i też freesync nie zamierza upłynić czuć szarpnięcia -
Przez leven · Opublikowano
Znaczy szybciej https://www.purepc.pl/gigabyte-oswiadczenie-wyciek-zel-termoprzewodzacy-karty-graficzne-geforce-rtx-5000
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi